שלום!

שלום!

אם יש כאן נשים חרדיות (גרושות או פרודות) שהן אימהות לילדים והן רוצות לצאת בשאלה, והאקס שלהן נשאר חרדי, שתקראנה היטב את השורות הבאות: לצערי, כמה שאומרים ומזהירים ומתריאים מראש, עדיין בנות עושות טעויות ובסופו של דבר משלמות מחיר יקר על הטעויות ולוקחים מהן את הילדים ושוללים מהן את הזכות לגדל את ילדיהן! בנות, אני ממש מתחננת בשביל ילדיכן ובשבילכן אל תעשנה ואל תחזורנה על הטעויות שאני עשיתי אני זועקת מקירות ליבי לכנה לפתוח תיק בבית משפט לעניני משפחה לפני שהאקס יפתח תיק ברבנות. העו"ד המטומטם שייצג אותי אמר לי שגם אם אתנצר זה עדיין לא יהופך אותי לאמא לא טובה לילדים, ורק אם יש הוכחות של סיכון לילדים כגון: אם חולת נפש, או הזנחה ברמה קשה במיוחד, רק אז יוציאו ממני את הילדים, והיות ואני בריאה בגופי ובנפשי בית הדין לא יעשו לי דבר. חברות! אני זועקת מקירות ליבי, עורך הדין שלי טעה ובגדול, לקחו לי את הילדים, ולא בגלל שאני חולת נפש או מזניחה, אלא רק בשם הדת. אני זוכרת שנתי הזהיר אותי על כך, ואני לא התייחסתי, את בתי הדין לא ממש מעניין טובת הילד למרות שכך הם מצהירים, את בית הדין מעניין רק דבר אחד: הדת. והרבנים אמרו מפורשות (אאל"ט זה היה כתוב באחד העיתונים החרדיים) שהם יוציאו ילדים מאמהות שיוצאות בשאלה. בבקשה עשנה טובה לילדיכן ולעצמכן וצורנה קשר עם "אליזד" ותחסוכנה הרבה צער ודמעות גם אם יש לך עו"ד, וגם אם נראה לך שהכל בסדר בבקשה, אני ממש מתחננת, ויפה שעה אחת קודם. מי שעדיין לא פתחה תיק בכלל שתפתח בבית משפט, מי שכבר יש לה תיק ברבנות שתיצור קשר בהקדם. מטעויות לומדים ועל טעויות משלמים באהבה
לילדי ישראל הצדיקים ולאימותיהן

לשמחתי ולמזלי

אצלי זה היה הפוך. עד כדי כך שה"הובלה" שלי במירוץ הסמכויות הפכה למיותרת. ואני הוא זה שהעביר את סמכויות השיפוט מהרבני למשפחה. ככה זה כשאתה נופל על שופטת קליברית משכמה ומעלה. וכיש לך צד שני עם תפקוד חולני ומעוות. מצטער בשבילך.

למעלה