שלום

שלום

אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי יש לי בעיה והיא מחולקת להרבה..אני נחיתית תמיד נוהגת לחשוב שאנשים חושבים רעות עלי ולא מתכוונים לחיבה או המילים שהם מביעים ונורא קשה לי להאמין בבני אדם וכל החרא הזה הורס לי כל קשר איך אומרים מה שתחשוב זה מה שיקרה מה אתם ממליצים לעשות?

גרא.

New member
מציאותית,לא מובן מדוע את כל כך לא מעריכה את

עצמך,חשה שאנשים חושבים עלייך רעות,ומתייחסים בצורה צבועה כלפייך.כתבת שאת בת שרות.מתוך הכרותי עם עבודתן של בנות שרות בבתי ספר ובגני ילדים,יש רבות שעושות נפלאות,זוכות להכרה,הערכה וכבוד רב.אם גם את מתמקדת בתחום העיסוק הזה,מה קרה שיצר בך את ההרגשה הקשה שאת מתארת? הרי חיוך של ילד שעזרת לו להבין חומר שהתקשה ללמוד אותו,ילד שהצליח במבחן אחרי שעבד איתך,שווה המון,ועשוי להעניק לך דווקא תחושה חיובית הרבה יותר,שאת שווה המון,שיש לך,שיש בך יכולות לתת,וממש ממש אין סבה לרגשי נחיתות.ואם זה לא מה שאת עושה כבת שרות,מה כן? מה גרם לך לחשוב ולהרגיש,כבר בגיל 18,כל כך דחוייה ולא רצוייה?

אינני מדברת שאני מרגישה כך

בתפקיד בת שירות אלא בכל תחום בכל קשר עם בנאדם

עם המודעות שיש לך לתחושותייך הפנימיות מומלץ

למצוא מסגרת טיפולית אישית בה תוכלי לרדת לעומקם של דברים,להבין מאין ומדוע אלה הן תחושותייך,ולאחר מסע נפשי בטיפול תוכלי להגיע לתובנות חדשות אודות עצמך ולשאוב משם את הכוחות הנפשיים לצאת לעולם בראש מורם - מומלץ !

יש לך שלוש אפשרויות לקבלת טיפול פסיכולגי -

בקופ"ח בה את חברה - השיחות מוזלות .אפשרות שניה - באחת מהקליניקות הקיימות בחלק מהאוניברסיטאות - גם מוזלות. השלישית - התחנה לבריאות הנפש הפועלת ע"י העיריה ומופנים אליה באמצעות לשכת הרווחה בעיריה - חינם.

למעלה