שלום..

TaLToOoLa

New member
שלום..

אני צריכה את עזרתכם.. אני בת 19 , חיילת . אני סובלת מהמון בעיות עם עצמי, לפי כל מה שקראתי באינטרנט זה דיכאון (התסמינים של הדיכאון זהים לתסמינים שלי) עכשיו , בחיים שלי לא סיפרתי לאף אחד על מה שאני עוברת , ועל הרגשות שלי מה שבעצם גרם לי להיות מאוד מופנמת ולא לתת לאף אחד אפשרות לעזור לי. מיום ליום אני נהיית יותר מיואשת ומרגישה שהכל חסר תקווה אני ממש רוצה להתחיל טיפול פסיכולוגי, אך אני לא אוכל לעמוד במחיר (בכל זאת,אני חיילת ) ואני לא יכולה להעזר בהורים כי אני לא רוצה שהם ידעו שאני הולכת לפסיכולוג , הם לא יודעים כלום על המצב ומבחינתם אני נורמטיבית לחלוטין . במידה והטיפול הפסיכולוגי לא יצא לפועל יש איזשהם תרופות שאני אוכל לקחת , שיוכלו להקל עליי ? תודה רבה

גרא.

New member
TaLToOoLa',כבר נאמר,ואני חוזר,פני לקב"ן של

היחידה בה את משרתת או לבסיס של מקרפ"ר לידך.אחרי שהוא ישוחח איתך,יתכן שימליץ על פגישה שלך עם פסיכיאטר צבאי שהוא המוסמך הבלעדי לרשום לך טיפול תרופתי.בשום פנים,אל תנסי אפילו להשתמש בתרופות שלא במרשם רופא בהמלצה חפוזה של איזה שהוא גולש.שני דברים נוספים.העובדה שאת מסתירה מהורייך את מצבך,אינה ראוייה.הם הורייך,וחובתם/זכותם לתמוך בך נפשית וכספית.כלל לא בטוח שאמך לפחות אינה יודעת מה קורה איתך.ברוב המקרים,אמהות חשות,,ומודעות לקשיים רגשיים/תפקודיים של צאצאיהם.לפי שעה,עד שאת קובעת תור ומגיעה לפגישה,את יכולה לפנות לער"ן הצבאי (עזרה נפשית ראשונית) טל' 2201 או לאזרחי 1201

למעלה