שלום 
אז קודם כל, היי
אני תומר, ואני מתעניינת מאוד בעולם החלומות בערך כחודשיים וחצי, הכל התחיל כשפתאום אחד אחרי השני הופיעו לי חלומות ממש ממש ברורים שהייתי זוכרת כמעט כל פרט, את התחושות והמחשבות שלי והחלומות היו ברורים לחלוטין והחלטתי שאני מתחילה לכתוב אותם, אז בינתיים יש לי יומן חלומות עם לא מעט דפים כתובים מה שבהחלט תרם לי לזכור אותם אפילו יותר
מדי פעם יש לי חלום שאני נוהגת (אני כרגע בדרך לרישיון) ואני אומרת לעצמי "לא קיבלתי רישיון עדיין..." ואז, אני אומרת "רגע, אני בתוך חלום, אני יכולה לנהוג" ואני ממשיכה לנהוג. אני בכל זאת מרגישה שאני לא לגמרי שולטת בהתנהגות שלי, לא הרגשתי למשל שאני יכולה להפסיק לנהוג אם אני רוצה. עוד דבר שיש לי בחלומות המון (כמעט כל חלום) זה שאני כל הזמן מזכירה לעצמי שמה שקורה כרגע, לא הגיוני. אני יכולה באמצע חלום לחשוב "איך הגעתי לכאן בכלל?" ושניה אחרי זה להתעלם מזה שאני באמת לא יודעת... האם אלה יכולים לפחות להיות חצי חלום צלול? או להיות לפחות בדרך לשם? יש לציין שאני לא עשיתי שום דבר כדי להגיע לחלום צלול והדברים האלה הגיעו בעצמם ורק בימים האחרונים התחלתי להתעניין בחלומות צלולים לאחר שקצת פחדתי מהעניין מהמובן שאני לא אצליח להבחין אם אני בחלום או לא. מצטערת על החפירה
תודה 
אז קודם כל, היי