שלום!

שלום!

אני דיי יודעת מה קורה בקומיקסים אבל מה שלא הצלחתי להבין, זה מה הלך עם קסורן, הבנתי את הראיון אבל אני צריכה צמישהו שיפרט. מה הוא קסורן בדיוק? מה הם הכוחות שלו? נ.ב אני לא אוהבת את ג´ין גריי! חלשלושה! ורד

DDN

New member
תגובה

ברוכה הבאה קודם כל. להתייחסות שלך לג´ין גריי סאמרס אני יכול רק להגיב בציטוט מהסרט החביב עליי: "Have you ever heard of Pleto, Aristotel and Socrates? Morons," וואלס שון, הנסיכה הקסומה, 1988. ובעברית - מה את מדברת?! ג´ין חלשלושה? אחרי מה את עוקבת? אחרי הסרט? אחרי הסדרה המצויירת? אחרי הקומיקס בטח שלא.

alro

New member
אז ככה....

הוא מוטציה מאוד חזקה. כאשר הכוחות שלו התפרצו (manifested) נוצר לו מיני כוכב (כמו שמש) בתוך הראש. לא ברור לגמרי מה מגבלות הכוחות שלו אבל ברור שנמצאת פה מוטציה שפוטנציאל הכח שלו הוא כמעט בלתי מוגבל (ראי ערך ג´ין גריי, קייבל, ניית גריי ז"ל, ריצ´ל סמרס (כן אני יודע שכל הנ"ל שייכים לשבט סמרס-גריי) ועוד עשרות מוטציות שאני לא זוכר כרגע שהיה להם פוטנציאל להיות החזקות ביותר - מה שלא בה לידי מימוש יותר מידי) הכוחות הידועים שלו כרגע הם ריפוי (ריפא לפרופסור אקס את הרגליים (מה שמפריע לי זה שהוא לא ריפא לסייק את העיניים או יותר נכון את הפגיעה בראש), יכולת ליצור חור שחור/שדה גרוויטציה, להפיק אור (אני מניח שגם קרינה כי אחרת לא היתה לו הקסדה המוזרה), ועוד ההשלחות של להיות כוכב עם גוף

למעלה