שלום

אמא11

New member
תשובה

השארנו את זה עם 4-5 משתתפים תקופה ארוכה וזה לא הסתדר.

אמא11

New member
גיימבוי 11

אתה מוזמן לארגן את הקבוצה בחיפה, בכיף. במקום להעביר ביקורת - תעשה.

planet2us

New member
Gameboy11 אל תגזים!

אני הייתי חלק מהפגישות שלא צלחו בחיפה. ואתה? מה עשית למען הפגישות בחיפה?? אחרי כל המאמצים של תמי ושלנו להחיות את הפגישות ולהתאכזב בכל פעם מחדש מכך שאנשים שאמרו שיבואו אינם מגיעים, אתה יושב בכיסא ומבקר אותה? מה המטרה שלך?? האם היא עניינית או אישית? האם יתכן שאתה פשוט מחפש תשומת לב? טול קורה מבין עיניך בחור. אתה לא מכבד את עצמך בכך שאתה תוקף דווקא את תמי, אישה יקרה שמצילה אנשים רבים, לא פחות. מבחינתי, אם תמשיך כך אז אתה מוקצה מחמת מיאוס

אדון גמבוי11...

אולי באמת תקים לך קבוצה, פורום וכו' וכו' משלך ואז נראה את כוחך הגדול. בינתיים אנא השתדל להפסיק את ההשתלחויות האובססיביות והבוטות שלך במנהלת הפורום המופלאה שלנו.

planet2us

New member
עלית על שיטה, מר 11? מחקה את אלה שפונים אליך

מאוד בוגר. תגיד, איזה הנחות הזויות הנחתי? אף אחד לא ניסה להפחיד אבל כן לשאול אותך כמה שאלות ענייניות מאוד שמשום מה לא ענית לאף אחת מהן

shirshur72

New member
שלום

אני מעוניינת לדעת האם עדיין מתקיימים המפגשים בחיפה? תודה!

אמא11

New member
../images/Emo26.gifלגבי מפגשים בחיפה../images/Emo36.gif

היי שירשור וחג שמח
בינתיים המפגשים בחיפה אינם מתקיימים, בשל מיעוט משתתפים. יצא שבכל פעם 8-9 היו אמורים להגיע ובסופו של דבר באו רק 4-5 משתתפים. אנחנו מנסים לרכז שמות של אנשים שמעוניינים להשתתף במפגשים בחיפה וכשיהיה מספר סביר, נפתח מחדש. העיריה נתנה לנו מקום להפגש בו ללא תשלום והוא עדיין שמור לנו. כל המעוניין, אנא כיתבו לי למייל: [email protected] שוב חג שמח תמי

shirshur72

New member
הי וחג שמח גם (שכבר נגמר בינתיים..)

אני מעוניינת להשתתף במפגשים בחיפה המייל שלי: [email protected] אשמח לשמוע על חידוש המפגשים בחיפה

אמא11

New member
היי כולם../images/Emo9.gif

אני מקוה שעוד אנשים יכתבו שהם מעוניינים ונוכל "להרים" את הקבוצה בקרוב. אצור אתכם קשר במייל רק טוב תמי

למעלה