ואוו! אין לי מילים!!
E ErikaG New member 16/7/02 #12 תודה..../images/Emo13.gif דבר כזה עושים עם הרבה הרבה סבלנות, ועוד יותר הרבה זמן פנוי.. וזה לא חסר לי כרגע, כי אתמות היתה הבגרות האחרונה שלי, ואין יותר!!
תודה..../images/Emo13.gif דבר כזה עושים עם הרבה הרבה סבלנות, ועוד יותר הרבה זמן פנוי.. וזה לא חסר לי כרגע, כי אתמות היתה הבגרות האחרונה שלי, ואין יותר!!
@ @@ New member 16/7/02 #15 ברוך שפטרנו, לא? בת כמה את? אני מקווה שאת לא מאוכזבת וסתם נכנסת להציץ והחלטת להישאר כי אנחנו חמודים ומתוקים או שהגזמתי?
ברוך שפטרנו, לא? בת כמה את? אני מקווה שאת לא מאוכזבת וסתם נכנסת להציץ והחלטת להישאר כי אנחנו חמודים ומתוקים או שהגזמתי?
@ @@ New member 16/7/02 #17 אני חושבת שאני בחורה מאוד צנועה... עובדה את כל מי שאני מכירה אני אומרת לו שאני בחורה מקסימה ומדהימה (וואלה זאת האמת לאמיתה) זאת לא בחורה צנועה זאת הצניעות
אני חושבת שאני בחורה מאוד צנועה... עובדה את כל מי שאני מכירה אני אומרת לו שאני בחורה מקסימה ומדהימה (וואלה זאת האמת לאמיתה) זאת לא בחורה צנועה זאת הצניעות
Q Queen Of Love New member 16/7/02 #19 ../images/Emo45.gif כמו שצריך אחותי!../images/Emo13.gif מצחיקולה אחת
E ErikaG New member 16/7/02 #20 אני.. בת 18.. ולא מאוכזבת.. עשיתי את זה כדי לשמח אותכם (בעיקר את ג´סי)!! ו... הפורום הזה מצויין כי אתם הפכתם אותו לכזה!! וממש כיף לי לקרוא כאן.. אז החלטתי להחזיר לכם!!
אני.. בת 18.. ולא מאוכזבת.. עשיתי את זה כדי לשמח אותכם (בעיקר את ג´סי)!! ו... הפורום הזה מצויין כי אתם הפכתם אותו לכזה!! וממש כיף לי לקרוא כאן.. אז החלטתי להחזיר לכם!!
E ErikaG New member 16/7/02 #37 ../images/Emo9.gif תודה! ואני אשמח לעשות עוד, רק.. רק תגידו מה לכתוב... ושלא יהיה ארוך מידי, כי אז זה לא נשלח. (אפילו "בהצלחה" לא נשלח)
../images/Emo9.gif תודה! ואני אשמח לעשות עוד, רק.. רק תגידו מה לכתוב... ושלא יהיה ארוך מידי, כי אז זה לא נשלח. (אפילו "בהצלחה" לא נשלח)
S shiraz2 New member 16/7/02 #35 שלום וברכה.... שלום מוכשרת יקרה, ברוכה הבאה לפורום הכי מקסים קבלי ישר מה- שירז