siriusgirl
New member
תודה לשניכם,
OCD זה שם לבעיה, אני לא יודעת אם זו הבעיה שלי - חלק ממה שמפריע לי זה חוסר ודאות. מחשבות שמתרוצצות ועוד המוני תסמינים הוגדרו אצלי תמיד כשגעון אישי שכדאי לי לשמור לעצמי *לא שהוא הולך בכלל לאנשהו*, אני לא יודעת אם זה אכן אוסי. לשתף בבעיה שלי? אני לא יודעת איך בכלל להתחיל. הבעיה שלי מורכבת יותר (אני מניחה
) כי היא כוללת בתוכה אנורקסיה. פניתי לפסיכולוגית כדי לטפל בהפרעה הזו והיא 'ספרה' לי שיש לי OCD. אני אובססיבית לנקיון ולסדר, בצורה שכל הפרעה לשגרת הסדר או בנקיון האישי שלי גורמת לי לתסכול ולהרגשה נוראית (בכי לפעמים כתוצאה מתסכול |מסמיקה|). אני רוחצת ידיים המון - היו תקופות שהידיים שלי דיממו מחתכים. והחלק הנוראי ביותר הוא, אני חושבת, המחשבות. גורמות לי לרצות בצורה נואשת שיותקן לי בראש כפתור של OFF שפשוט....ישתיק את הכל. אה ו, אני לוקחת פריזמה מזה כשבועיים. בקשר למפגשים, מה קורה בהם?
OCD זה שם לבעיה, אני לא יודעת אם זו הבעיה שלי - חלק ממה שמפריע לי זה חוסר ודאות. מחשבות שמתרוצצות ועוד המוני תסמינים הוגדרו אצלי תמיד כשגעון אישי שכדאי לי לשמור לעצמי *לא שהוא הולך בכלל לאנשהו*, אני לא יודעת אם זה אכן אוסי. לשתף בבעיה שלי? אני לא יודעת איך בכלל להתחיל. הבעיה שלי מורכבת יותר (אני מניחה