שלום?

somegirl123

New member
שלום?

חחחח נראלי קצת מוזר לרשום פה אבל אממ קיבלתי את האלבום של נועם פנחסוב,מנועם פנחסוב בעצמו באמצע דיזנגוף והאמת שעד לאותו רגע לא היה לי שמץ של מושג מי הוא.(חחחח קצת מפגש הזוי אבל סבבה). בכול מקרה ממש אהבתי את האלבום אז חיפשתי בגוגל והגעתי לכאן. אז היי! קוראים לי סהר אני בת 17(עוד מעט 18 ) וזהו

היי סהר מה נשמע?ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני שיר בת 19 מראשון לציון....:) זכית בלהכיר את נועם גם אם זה באמצע דיזינגוף תהני פה.. מאיפה את?

בר דותן

New member
כן זה 2 דקות מהבית ץ..

חבר שלה זה אח של מירי .. סיפרתי לך עליה פעם לא ? או שקראת אז בסיפור במקושרים ..

בר דותן

New member
הוווווו מאגניב :)

קפצי לבקר:) אני ישמח מאוד מאוד מאוד להכיר אותך =]

בר דותן

New member
:) מאגניב .. עם את ניתקלת בכחול

תגידי הי שירה:) רוכה הבאה למשפחתינו :) משפחת 2031 ו... _ר חחחחחח צונזר עקב משפחה עם קשיים .

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כיף לך! גם פגשת את נועם סתם ככה באמצע היום וגם קיבלת את הדיסק.. מה עוד אפשר לבקש? אני דנה, בת 18 וחצי (עוד מעט 19) מחיפה... מקווה לראות אותך בהופעות.....

בר דותן

New member
הי סהר:)

בר 18 ראשון לציון מפגש מדהים .. נועם יכול איכשהו לשנות לך את ההשקפה על מוסיקה\ או לפחות לע רגש :)

somegirl123

New member
זה היה די הזוי

כאילו מנקודת מבט שלי זה היה בחור רנדומלי ברחוב שנתן לי דיסק. "היי הוצאתי דיסק לפני חודשיים קחי..." ואז הלך משם XD

בר דותן

New member
אני חיכיתי כמה חודשים לדיסק..

ואת קיבלת אותו בתמימותך בשניה ברחוב :S כיף לך :( הלוואי אלי :p בכל מיקרה ממליץ לך על אחרים בעצמי(בורח בשמו השני) דמעות יבשות וסיפור אהבה.. :p תמיד פה להיתיעצות או במסן עם תירצי :)

למעלה