שלום(=

שלום(=

אני בת 17 בתור ילדה קטנה הייתי בקייצת בזכרון יעקוב, אבל חוצמיזה אין לי שום קשר לתנועה. היום אני גרה ברמת גן, יש אפשרות להצטרף איכשהו?? או שזה בעייתי?

Blackshift

New member
יש את קן רמת גן מרכז

ובדיוק היום אני אמור לקבל את הכתובת שלו אם את מעוניינת :) יאי! מחר קופים!#!

יש שני קינים בר"ג אם את מעוניינת :)

קק"ב - הרוא"ה 204 וקן ר"ד מרכז - שאני לא בטוחה מה הכתובת שלו,אבל באיזור ביאליק\ארלוזורוב כזה :)

אני מאוד קרובה לרחוב הרואה

ובשבתות אין תחבורה ציבורית. השאלה אם זה בסדר מבחינת הגיל? כי בשלב זה כבר כולם מסיימים להיות מדריכים, האם יש מה לעשות שם בגיל שלי? להצטרף פתאום בלי להכיר אף אחד?

.

מבחינת הגיל אני לא כך כך יודעת,אבל משערת שאת תמיד מוזמנת לבוא ולדבר עם הקומונריות על כך שאת מעוניינת להצטרף :) ואני מבטיחה לך שמהר מאוד את תכירי הרבה אנשים,אנחנו לא נושכים,זה בסדר ^^ בכל מקרה,באיזו כתה את?

בכל מקרה

את תמיד מוזמנת לבוא ולדבר עם הקומונריות :) ואני יכולה להגיד לך שהקבוצה של י"ב (שחלקם לא מדריכים) הם ממש אחלה ^^

udihecht

New member
גם קן בורוכוב

נמצא בגבעתיים, והוא במרחק הליכה קצר מקק"ב...

אני יכולה להגיד לך בלב שלם

שאת יותר ממוזמנת לבוא (אפילו אם זה לא הקן שלי..) כי להצטרף לתנועה אין גיל... אצלי בקבוצה יש מישהו שהצטרף גם כן לפני כמה חודשים ואני ביב'.. ברמת גן מרכז אין קבוצה בכיתה יב'.. אבל, כמו שנאמר, בקן קריית בורכוב שגם הוא ברמת גן יש קבוצה שתשמח לקבל אותך.. ואם את רוצה שאני אתן את הפלאפון שלך למישהי מהקבוצה הזו- אני אשמח :) הנה המייל שלי [email protected] שלחי לי אותו לשם אם את רוצה.. יום טוב וחג שמח :)

למעלה