שלום

K1fighter

New member
שלום

אני בן 20 חייל אני מרגיש דיי בסדר בצבא למרות שהבעיה שלי מפריעה לי אני סובל ממחשבות טורדניות ומחרדה כבר כמה שנים ואת המחשבות אני זוכר שהיה לי עוד מאז שהייתי קטן אני הולך לשיחות אצל פסיכולוגית ובתקופה האחרונה התגברו החרדות והלכתי לפגוש פסיכיאטר (פרטי) בהתחלה לא חשבתי שיש לי ocd בגלל שאצלי זה לא קשור לניקיון ולמחשבה אם נעלתי את הדלת ודברים כאלה זה פשוט מחשבות שלא מפסיקות שמתגברות ומפריעות לי ותחושה של חרדה קושי לנשום וכאבים בחזה ובגרון אבל הפסיכיאטר אמר שיש לי ocd הוא הציע לי לקחת את הכדור ציפרלקס ואני אמרתי לו שאני יחשוב על זה , דיברתי על זה קצת עם הפסיכולוגית והיא אמרה שהיא ממליצה לי לקחת את הטיפול אבל אני לא בטוח בזה , אמרתי לפסיכולוגית שתדבר עם ההורים שלי על זה והיא הזמינה אותם לשיחה אבא שלי היה תומך ואמא שלי מאוד מתנגדת אני לא יודע אם לקחת את הכדור מצד אחד אני חושב שזה יעזור לי ומצד שני אני גם קראתי באינטרנט על תופעות לוואי וגם אישה אחת כתבה שמכניסים חומרים כימיים לגוף אי אפשר לדעת מה זה עלול לעשות וזה מפחיד אותי לחשוב על זה גם אמא שלי ניסתה למנוע בעדי לקחת את זה אבל אני לא בטוח שהיא צודקת גם כי היא לא יודעת בידיוק מה יש לי רציתי לשאול אם כדאי לי לקחת את הכדור הזה וגם אם כדאי לי כמו שאמא שלי אומרת לנסות טיפול אחר כמו הומאופטיה אם זה יכול לעזור לי אני לא ממש יודע תודה ושבת שלום

שלום לך

כדורים זה לא בהכרח הפיתרון הראשון תלוי מתי,אם אתה מתפקד,ויש לך מוטביציה ויכולת לעבוד על עצמך לך לטיפול סי בי טי. לפעמים כדורים יכולים להחמיר עוד יותר ,לכן עדיף טיפול פנימי או דינאמי . בהצלחה שיהיה לך. דרך אגב גם אצלי ו סי די שלא מתבטא בניקוין או סגרת דלת,אלא פשוט חרדות,היו בעבר גם מחשבות כרגע רק חרדות לא מובנות.י

Gameboy4

New member
לחבל דק- כדורים לא יכולים להחמיר אלא רק להטיב

לפעמים יש החמרה מהכדורים בתחילת הטיפול אבל היא חולפת מהר וטיפול תרופתי מהווה טיפול מהקו הראשון בOCD.

K1fighter

New member
זה לא מדאיג אותי

אם הכדור לא יהיה טוב אני יפסיק לקחת אותו בהדרגה כמו שצריך לגביי הטיפול ההתנהגותי אני לא מעוניין לעשות את הטיפול הזה תודה על ההתייחסות

אמא11

New member
היי וברוך הבא לפורום../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה ששיתפת אותנו. אני לא רופאה ולא שייכת למקצוע טיפולי, אבל מנסיוני כמנהלת הפורום בשנים האחרונות, להומאופטיה לא היתה הצלחה אצל משתתפים כאן - כטיפול יחיד. להומאופטיה היתה הצלחה כטיפול תומך בטיפול קוגניטיבי התנהגותי, ואתה כותב שאינך מעוניין ב- CBT. בנוסף, נדמה לי שכבר החלטת ולכן אני מוסיפה: בהצלחה רבה! אשמח אם תעדכן אותנו בהמשך, גם כדי לדעת מה קורה איתך וגם - לטובת אחרים שקוראים כאן ולא כותבים, ומתלבטים בשאלות דומות. יש ב"קישורים" של הפורום, המלצות על ספרים ואולי תראה בסטימצקי או בצומת ספרים אם אתה מתחבר לאחד הספרים, זה עוד משהו שעוזר קצת. כדאי גם לקרוא את העצות של חברי הפורום (שבקישורים) . שיהיה לך יום טוב תמי

למעלה