שלום,

maayanku

New member
שלום,

רציתי לשאול אם ישנה רפואה משלימה SOS,כלומר אם לאדם נתפס הגב באמצע הלילה והוא מאוד סובל, ישנם מטפלים במקבלים גם בלילה? כמה זה עולה בדרך כלל? תודה!

Assaf Feldman

New member
אחד55

נשאלה שאלה שהתשובה עליה עשויה להתפרש כפרסומת - לכן מקומה אינה בפורום. אתה מוזמן לקרוא את התקנון.

אחד55

New member
מתוך התקנון:

"ככל שברצונך לעשות באתר כל שימוש אחר, לרבות (אך לא רק) הצבת פרסומות, אנא פני אל מערכת האתר. תפוז, וכן מי שקיבל היתר מפורש ממנה, והם בלבד, רשאים להציב באתר פרסומות ומידע מסחרי." ז"א שבאופן חריג אתה יכול לבקש מהנהלת הפורום לשלב בתשובה שלך תוכן שעלול להתפרש כפרסומת.

yoelnd

New member
חירום אלטרנטיבי

היי ישנם כאלה ואולם לדעתי, הגישה צריכה להיות אחרת לחלוטין. מצד אחד אפשר שיהיה בכל חדר מיון גם איש רב תחומי משלימה בעיקר לדברים רגשיים וכמובן פיזיים "פשוטים" וכאב. מאידך אין כמו איבחונים טכנולוגיים מתקדמים יעילים וניתוחי חירום. בכל מקרה, גם אם הגב נתפס באמצע הלילה - אפשר לחכות לבוקר ומטפל הפנוי הראשון שטלפנת אילו הולכים עליו ואליו. אישית - לא מאמין בלהגיע לבתים אלא יבוא אליי כי כאן נמצאים כל הכלים הנדרשים מעבר לידיים, מיטה....... בבריאות טובה,

0 אור 0

New member
עזרה ראשונה ומניעה

הדרך הכי טובה להמנע מארועים ליליים פתאומיים היא להיות במצב גופני שמונע את הארועים האלו - שילוב של פעילות גופנית מאוזנת ונכונה עם טיפול מדי פעם ועם לימוד תנועה נכונה בחיי היום (וגם תזונה נכונה כמובן - כי התכווציות שרירים מסוימות נובעות ממחסורים תזונתיים - יותר נפוץ ברגליים) בגיל צעיר, לפני שהתחלתי לשמור על עצמי, היו לי מדי פעם ארועים של גב תפוס, צואר תפוס במצב כואב ומשתק. היום זה דבר מאד מאד מאד נדיר (בעשר השנים האחרונות קרה לי פעם אחת אחרי תקופה שהעומס בעבודה גרם לי קצת להזנחה) חוץ ממניעה. כשזה כבר קורה, ואם תתקשר למטפל הקבוע שלך לעצה - מן הסתם הוא ייעץ לך טלפונית מה לעשות להקלה זמנית, והטיפול עצמו יהיה בבוקר. פשוט, כשאתה כבר נמצא במצב שיש לך מודעות לתנועה, אז גם אם קורה משהו , יש תנועות שאתה יכול לעשות עם עצמך שמהוות את השחרור וההקלה הראשונית.

למעלה