שלום!

Black Stain

New member
שלום!

קוראים לי דניאלה אנגלמן אבל השם דניאלה מעביר בי תחושה לא נעימה, אף פעם בחיים שלי לא קראו לי ככה, תמיד קראו לי דנה אבל דניאלה מופיע בכל המסמכים שלי, תעודת זהות, תעודת חוגר וכו' וכו' וכו' לא פעם ולא פעמיים חשבתי לשנות את שמי סופית לדנה אנגלמן, אבל משהו עצר בעדי. לאמא שלי אגב, קוראים אלה, אולי זה.. אם אני אחליף את השם סופית בכל המסמכים לדנה במקום דניאלה תהיה לזה איזשהי השלכה רבת משמעות? מה אתם ממליצים?

ilanamysticana

New member
החלפת שם

החלפת שם הוא עניין רציני ואינו נעשה בקלות ראש. האנרגיה הגלומה בשם דניאלה שהוא השם איתו נולדת תמיד ישאר. השם אם וכאשר תחליפי יוסיף אלמנטים אנרגתיים נוספים. כדי לדעת האם יהיו השלכות צריך לעשות מפה נומרולוגית. מבלי להכנס לעובי הענין דניאלה נותן לנו את הספרה ( חוב קרמי)19 ובסיכום 1 וזה מראה שצורת הפעולה שלך היא של מנהיג מישהו שיוזם וזורם קדימה אדם עם הרבה שכל אדם חושב הרגשה והתיחסות של הכל או לא כלום. דנה נותן לנו 14 (שזה חוב קרמי) ובסוף את הספרה 5. שמראה על רצון לחופש בדרך הפעולה שלך וההתנהלות. תקשורת טובה שני המספרים הם חובות קרמיים, אך בדירוג ה-14 קשה יותר לאיזון אנרגתית. במובן הפשוט של המילה את דנה לכף חובה או לזכות. שיהיה לך בהצלחה.

Black Stain

New member
יחסים תקינים

על פני השטח יחסים טובים מאוד, אבל בלי יותר מידי שיתוף או אחווה או דיבורים. אני מאוד מאוד אוהבת את אימי.

מענין מאוד מאוד../images/Emo22.gif

החיבור והשינוי מדניאלה לדנה ושם האם אלה נותנים הבט מענין של ביקורת הבת על האם. דנה שם טוב אבל יש בו גם המון ביקורתיות ושיפוט של הסביבה דנה=דן על משקל דינים.

doingood

New member
מה עצר בעדך?

אמרת שמשהו עצר בעדך בעבר. את יודעת להגיד מהו הדבר? לגבי שינוי שם בתעודת הזהות, אין לי הרבה מה להגיד.

למעלה