זה כן השם שלי, ולא זה לא 2 שמות, לא החלפתי מעולם...זה השם בת.ז מאז שנולדתי נאטלי נאתי, ונולדתי בארץ. בקשר להודעה השניה, סתם ניכנסתי, אהתבי, ורציתי לשמוע.. כל אחד ובכל גיל יכול לעסוק בשם שלו.יומטוב לך.
בגדול כן. אם עוסקים אנו בפרשנות לפי הקבלה, רוב המקובלים אומרים שהגיל המתאים הוא 40 ומעלה. גם לפי מסורות אחרות יש חשיבות לגיל. בקטן - אם האדם (ללא קשר לגילו) מגלה עניין בשמו, כנראה שזה הזמן הנכון להתחיל עסוק בו.
הקבלה שהיא תורה העוסקת בחכמת הנסתר היהודית כונתה בזמנו "הפרדס" ונאמר בזמנו שאין להכנס "לפרדס" לפני היותך בן 40. אך כיום (לרוב) בעולם החילוני ,בהדרכת מורים העוסקים בקבלה ואלה הלומדים נומרולוגיה הרבה לפני גיל 40 ויש האומרים (ומבלי לעמוד למשפט) שה-40 הכוונה לבגרות
שמך בצרוף שם משפחתך נותך לאישיותך מימד ונופך במימד הרבתא סוטרא,כלומר שתי פנים לאדם. שתי ה "נ" שם פרטי ושם משפחה ועוד בתור אותיות פתיחה מעלים אותך מבחינה אנרגטית מרמת הגשמי לרמת הלמדא אולם כאן את נעצרת ולא ממשיכה לרמת הלמדא רמה. הרצון להתקדם ולפרוץ הלאה קיים אולם לצידו יש גם בילבול וחיפוש אחר דרך הלמדא גשמי. נסי להיות יותר ממוקדת בדרכך ולא להתפזר אחר פיתויים.
אל תטרחי לחפש- לא קיימים כאלו. זו שמועה נפוצה מאוד, אך לא נכונה כלל. בתקופה מסוימת הדבר אכן היה תקף בעקבות הזרם השבתאי, אך זה היה צו השעה. כעת, אין שום עניין כזה- גם לא בציבור הדתי [אני אדם דתי, לצורך העניין].
כמו לכל דבר בחיים גם לקבלה פרושיים והבטים שונים מי מחליט איזה פרוש נכון ואיזה לא? במידה ויש מספר פרושים יותר מרצוי לציינם ולאפשר את זכות הבחירה דרך החיבור. כל תורתנו וגם הקבלה בנויים על שמועות ותוספות שעברו מדור לדור,כל חכם בדורו הוסיף והיו גם שהחסירו והקלו אז מה הנכון?. מה זאת גירסא נכונה?שבתאים, לוים,תנאים? הכל נכון והכל הבל אבלים,איש באמונתו יחיה ויראה את האמת דרך הבנתו.
עובדות?לא נראה לי שישבת אישית ולמדת בחברותא עם האר"י הקדוש וגם לא עם שמעון בר יוחאי. עובדות אין חיה כזאת הכל פרשנויות על גבי פרשנויות של חכמים שונים מזרמים שונים