שלום

שלום

קצת קשה לי לשאול א פילו שזה מחשב אבל כן אני צריך עזרה הרבה זמן שאני רוצה ללכת לפסיכולוגולא יודע איך עושים זאת האם יש פה משהו שיכול להמליץ על פסיכולוג בגישה של אני מדבר ואז מתוך עין מקצועית הוא משיב לי אשמח להמלצות תודה רבה לכול העוזרים

גרא.

New member
חי לי בפנאן,הציפיות שלך מטיפול,כנראה מכוונות

לטיפול שיחתי (פסיכוטראפיה) ,שאותו כל פסיכולוג קליני ,או פסיכוטראפיסט בעל הסמכה שאינו בהכרח פסיכולוג,יכול לעשות.כדי למצוא פסיכולוג מתאים,אתה יכול כמובן לפנות לקופת החולים שלך.לכל קופה יש הסדר עם פסיכולוגים בהתמחויות השונות,לפיו הקופה משתתפת בעלות שכר שעת טיפול,עד 160 ש"ח.את השאר,סכום דומה בדרך כלל עליך להשלים.הסבסוד נמשך במשך 30-60 שעות טיפול לפי העניין.אתה יכול לגשת לקופת החולים שלך,לבקש ולקבל רשימת פסיכולוגים.בכדי לבחור מטפל שמתאים לציפיות שלך,עליך למיין בכמה שלבים את המטפלים ברשימה.לפי כמה קריטריונים,בן או בת? מיקום רחוק או קרוב לביתך.נסיון שאפשר להסיק ממספר הרשיון (נמוך,וותיק ומנוסה יותר,מספר ככל שהוא \ גבוה יותר,המטפל גם צעיר יותר,גם פחות מנוסה).אם הגעת לרשימה של כמה מטפלים.מומלץ להפגש אישית עם כל אחד מהם,אפילו תמורת תשלום חלקי או יותר,בכדי להתרשם בצורה בלתי אמצעית מהמטפל,הנכונות לטפל,הכימייה הנוצרת וההרגשה הכללית מהמפגש.ואז באינטואיציה האישית שלך לבחור את מי שנראה לך.זה בדרך כלל עובד טוב,טוב יותר מאשר הסתמכות על המלצה של אדם שאינך מכיר,שהיא לרוב לא מדוייקת בגלל השוני במטופל,בבעיות ובעוד משתנים.ב ה צ ל ח ה.

למעלה