שלום.

NoNoSh005

New member
שלום.

אני חיילת תומכת לחימה בבסיס סגור כך שכרגע אין לי אפשרות למפגשים. שאלתי היא אם אוכל להעזר באחד ממאמני הפורום בעזרת המסנג'ר או שיחות בטלפון. תודה מראש..

idan178

New member
NoNoSh005

הי NoNoSh005 אפשרי להתאמן בטלפון ואו מסנז'ר בכל מקרה (לדעתי) כדאי לפחות את הפגישה הראשונה לקיים פרונטלית על מנת שתוכלי להתרשם מהמאמן/ת,הכימיה איתו/ה והדרך שלו/ה בהצלחה

bridges

New member
אימון בטלפון

שלום רב, בהחלט ניתן לקיים שיחת אימון בטלפון למרות שאני מעדיף לפחות פגישה אחת להכרות לבצע פנים מול פנים. יש מספר שאלות שיעזרו לנו לכוון אותך בכיוון המתאים לך:
האם את יכולה להקדיש שעה אחת בשבוע לפגישה טלפונית?
האם יש באפשרותך להתקשר בטלפון קווי (שעה בטלפון סלולרי עולה הרבה וגם לא טובה כל כך לבריאות)?
מה התקציב שאת רוצה להשקיע באימון אישי? או אולי את מחפשת מאמנ/ת בסטאז'?
אם את יכולה לשתף כאן, בגדול, מה הנושא שעליו את רוצה להתאמן? לאלו תוצאות את רוצה להגיע בתהליך אימון אישי? בהצלחה, רונן

חיילת יקרה

אני מצטרפת לתשובות של המגיבית לפניי ורוצה להוסיף שאת צריכה לזכור שחשוב שהאפשרות לשעה של שיחה טלפונית תהיה שעה רציפה בלי הפרעות ובלי אחרים ששומעים אותך בכדי שתוכלי לדבר חופשי. האם הנושא עבורו את מעוניינת באימון, אינו יכול להמתין לשחרור? מתי יהיה השחרור?

תלתלית3

New member
ניתן בטלפון ואשמח להעניק לך את האימון בחינם

בתור היותך חיילת אבל כפי שחבריי אמרו, את צריכה להיות באינטגרטי" אמרתי, התכוונתי, עשיתי ובאמת להקדיש לזה את מלוא תשומת הלב הזמן, שעורי הבית, וכל מה שמחייב אימון. בהצלחה טליה

אפקטיביות האימון הטלפוני?!

היי חיילת תומכת לחימה! בהחלט קיים אימון טלפוני, אני כמאמנת פחות מאמינה בעוצמה שבו לעומת אימון אישי במעמד פנים מול פנים. אני מניחה כי פנית לתחום האימון כיון שברצונך לצמצם את הפער שבין המקום שבו הינך נמצאת כיום לבין המקום שבו הינך חפצה בפלח מסויים בחייך. האימון מלשונו הינו מאמן אותך בדומה לאימון של שרירים שככל שנמצאים בפעולה כך התוצאות מוחשיות יותר. האם הינך חוזרת הבייתה בתדירות קבועה? כי במידה וכן אני מציעה לך לבחור באימון פרונטאלי שתכירי ותתחברי למאמן שיוביל אותך למקום המיוחל שבו הינך חפצה בזמן שתבחרי להקדיש בחזרתך לחופשה בבית. אשמח לדעת מהי המטרה האימונית שהינך בוחרת. בברכת שבוע טוב, קל ומהיר,

יודה ב

New member
אימון טלפוני,

אני חושב שאין זה תפקידו של מאמן להציע את השקפת עולמו למתאמן. אם מתאמן מבקש אימון טלפוני ואני לא מאמין בזה, תפקידי להבהיר זאת ולהעבירו למאמן שכן מאמין בזה. לומר למתאמן למה אני לא מאמין בזה, כלומר להסביר ולשכנע, הוא מיותר ולא אימוני. מה עוד שלמתאמן אין אלטרנטיבה אחרת. "אם אתה מאמין שאתה יכול ואם אתה מאמין שאינך יכול אתה צודק בכל מקרה" הנרי פורד

koach

New member
תפקידו של מאמן ?!

לא חשתי שעלתה בתגובה איזו שהיא השקפת עולם, אלא דעה וחומר למחשבה. במסגרת המוגבלות של הפורום, אני סבור שהתייחסות לאימון טלפוני ראויה ונכונה, נכון לאפשר למתאמן הפוטנצאלי להכיר את צדי המטבע השונים. טוב שמאמנים מציגים את היתרונות והחסרונות לאימון לא פרונטלי, סיעור המאמנים עשוי להבהיר למתעניינים את הצדדים שלא ניתנה עליהם הדעת.

אימון טלפוני-

היי, אדם שמעלה אפשרות של אימון טלפוני ולא הגיע מתחום האימון כאמור חווה אימון, חשוב בשל ההוגנות להציע ולהסביר(לא לשכנע)את האפשרות השנייה, שלדעת מרבית הקולגות שלי מהתחום מועדף והרבה יותר אפקטיבי. ולחשוב יחד עם מתאמן על התוצאה הטובה ביותר בתהליך האפקטיסבי ביותר, מדוע הנני מציינת זאת, הנני גרה באיזור המרכז ומאמנת שלי מגיעה אל הקליניקה שלי אחת לשבוע מבאר שבע, תחילה ביקשה כי נערוך את האימון בטלפון ולאחר 2מפגשיים פרונטאליים החליטה שזה "שווה" את המאמץ ותמצא דרך להגיע למפגשיים פרונטאלים וכמובן שהנני אשתדל להתאים עצמי אלייה בשל המרחק. הנק' היא שלא צריך להינעל על דבר ושנית אנו בפורום שכל אחד מציע את האני מאמין שלו, צר לי כי כך הינך חש, אינני מסכימה עם השקפתך אך מקבלת אותה באהבה והערכה. יום פורה,

amicar

New member
אימון טלפוני

אימונים טלפוניים הולכים ונעשים נפוצים בעולם כמו גם אימון במייל, אימון בסקייפ ,במסנג'ר וכו'. למען האמת באימוני ספורט חשוב למאמן לראות את המתאמן כל הזמן אך באימון לשינויים ,אימון אישי או עסקי אין לכך משמעות מיוחדת. אז למה אנשים –ובעיקר כאלה שלא עברו אימון אף פעם- מתנגדים לאימון טלפוני ורוצים אימון פרונטלי.? לדעתי הסיבה היחידה היא שאינם יודעים מה הוא אימון. הם חושבים שזה כמו טיפול ובהתבסס על הנחה זו הם חושבים שהמאמן חייב לראותם,כמו המטפל. האם בחיים האישיים איננו פותרים בעיות בטלפון?האם עם הבוס איננו דנים בנושאים חשובים ביותר ומקבלים החלטות? אם כך למה לא באימון? דרך הטלפון ניתן לזהות מטרות,לבחון דפוסי חשיבה, להקשיב לתרוצים, לבקש פעולה וכו'. אם הבוס היה עושה זאת זה היה בסדר ועם מאמן לא? הטעות שאימון הוא כמו טיפול גורמת לשינוי בחשיבה ובהבנה מה הוא אימון. אימון טלפוני יכול גם להיות יעיל מאוד -אף אחד לא צריך לנסוע לפגישה -האימון מתחיל בדיוק בזמן ללא שיחות חולין והמתנה למלצרית -סודי יותר -הגלובליות מאפשרת למצוא מאמן איתו יש כימיה,ששמעת עליו טובות ואין זה משנה היכן הוא גר או היכן משרדו. -האימון מהנה יותר ואולי גם תמציתי יותר וקצר יותר בגלל היעילות. לסיכום, לך לפי חושיך,מצא מאמן שמתאים לך ואז אין למרחק משמעות.

אימון טלפוני

אימון טלפוני מאוד מקובל בעולם עושה רושם שבישראל יש דיעה קדומה -נגד אימון טלפוני והדיעה הזו היא מוחזקת גם על ידיי חלק מהמאמנים מנסיוני אימון טלפוני יכול להיות יותר חזק ואפקטיבי מאימון פרונטלי תתפלאו-אפילו שפת הגוף של המאמן עוברת דרך הטלפון אין לי העדפה לאימון טלפוני או לאימון פרונטלי אני נוהג לשלב עם אותו מתאמן גם אימון פרונטלי וגם אימון טלפוני ולא נתקלתי עד כה בבעיה שנבעה מכך להייפך

יודה ב

New member
אימון טלפוני

בבי"ס שבו למדתי אימון מחייבים לעבור אימון טלפוני אחד, ולהעביר לפחות אימון אחד טלפוני בסופרויז'ן.

האמת? פעם גם אני חשבתי שאימון טלפוני לא טוב

ולא רציתי לעבוד דרך הטלפון, חשבתי שזה סתם חאפריות. יום אחד הגיעה הלקוחה שהתעקשה על זה, לא רצתה להגיע אלי, וזה היה מעולה. אימון טלפוני שלם, פגישה רק בפעם הראשונה והאחרונה. היה מצוין. אח"כ התחלתי לעבוד גם דרך הסקייפ, עוד יותר כיף. בהצלחה רבה לכולם

למעלה