שלום!

בלו007

New member
שלום!

אני ממש מתוסכלת! מעולם לא גמרתי...לא עם החבר (שעשה הכל) ולא עם עצמי.לפני חודש התחלנו גם לשכב לא כאב לי בכלל וגם לא ירד לי דם למרות שהוא היה הראשון שלי.יכול להיות שיש נשים שלא יכולות לגמור? זה לא שלא נהנתי נהנתי מאוד ורציתי אותו מאוד אבל אנלא מצליחה לגמור.אם למישהי יש תשובה או עצות מה אפשר לעשות-אני אשמח...

sraga5

New member
תיסכול מורכב

התשובה נעוצה בך הדבר היחיד שאני יכול לומר לך הוא - את חייבת לגלות לבד. אף אחד לא זהה נפשית, למרות שהאנטומיה זהה.. התכניקה פשוטה: תצרי זמן ומקום ללא דאגות. תגעי בעצמך במקומות שאת מרגישה נוח, ותשתחררי. רק כאשר תדעי מה נקודת האור (כנראה סוג של מגע בדגדגן) תבקשי מחברך לעזור (רק אם הוא סבלני ולא מצפה לתגמול..) בהצלחה

5halo

New member
דבר ראשון מזל טוב יקירתי

ברוכה הבאה לעולם התענוגות והמין :) דבר שני, אני בת 26 ואני יכולה להעיד על עצמי שהאורגזמה הראשונה האמיתית שלי הייתה בגיל 23 אל דאגה, ואל תרפי ידיים זה עיניין של זמן, הרגשת נוחות, הכרת הגוף. גם עד היום עם בן זוג חדש לוקח לי זמן ללמד אותו איפה וכיצד לגעת בי בשביל שאני יגמור באמת... תני לעצמך זמן והכי חשוב אל תנסי "לרדוף" אחרי זה, הלחץ הזה גם גורם לכיווץ מה שדוחה אורגזמות..... אז אני מאחלת לך עולם שלם של תענוגות ושיהיה רק טוב הילה מקווה שעזרתי קצת

גם אני יכולה לומר מנסיוני

ואני אישה בת 44,,,, עם עצמי והמודעות שלי אני מגיעה לסיפוק עצום, גם לי יש קושי לגמור ובמיוחד עם בן זוג ולבטח לא בחדירה, כשהייתי בת 28 היה לי חבר ומשקיען אמיתי,,שיום אחד פשוט אמר לי "תגידי לי עכשיו שאני מעלייך,,מה את אוהבת וכיצד את גומרת?? וככה בפתיחות ,,בסבלנות,,,הגעתי לזה,,,כי ידעתי אייך,,כך גם את כשתגלי ותדעי מה עושה לך טוב ואייך את גומרת,,מה מענג אותך ואיפה,

את בחברה טובה

שלום לך יקירה, תמיד כשנשים פונות בשאלה הזו, אני תוהה מה יהיה הדרך הכי מוצלחת לענות. ולצערי אין. כל אחת כל כך שונה, כל כך מורכבת, עם עכבות אחרות, עם צרכים שונים. כמו תמיד אני ממליצה לקרוא את הספר המופלא של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת, שמתאר את המורכבות סביב אוננות, ומה לעשות, בעיני מדובר בדרך הכי טובה להדריך את בן הזוג שלך כי רק אחרי שאת יודעת איך להגיע לאורגזמה עם עצמך, את יכולה להדריך אותו. מתוך ניסיון והכרות עם הגוף שלך. עוד ספר שיכול להתאים זה"לעצמך מיניות האישה" של לוני ברבך. בהצלחה ובהנאה. ובאמת באמת את בחברה טובה....

למעלה