שלום..

נטע523

New member
שלום..

אני מעוניינת לעבור איזה שהוא סוג של טיפול רוחני אבל...יש כלכך הרבה אפשריות שונות!! ואני לא יודעת במה לבחור.. שמעתי על תטא הילינג מידיד שלי וזה נשמע לי די טוב, אבל מעניינות אותי עוד אפשרויות.. אני מתלבטת ולא יודעת כלכך לאן לפנות.... אולי יש תטא הילינג שהוא במסגרת שבועית? או אולי יש לכם להמליץ לי על סוג של טיפול אחר? אני בשלב כעת בחיי שאני ממש זקוקה לאיזהשהוא סוג של טיפול כזה האנרגיות שלי ירודות והמצב רוח גם ומרגישה אבודה בין כל השיטות השונות איך אוכל לדעת מה נכון בשבילי? בתודה....

שלום נטע..

אני תמיד ממליצה - לבחור במטפל, ולא בסוג הטיפול. חווייה טיפולית כיפית היא כזו שבה המטפל "מדבר אלייך". מאיפה את בארץ? אני בטוחה שיהיו פה הרבה הצעות עבורך..

אסתר84

New member
היי נטע

אני מצטרפת לעומר.. חיבור נכון למטפל. חשוב להדגיש כמובן את ההסכמה לצאת מהמצב ולהבין אפילו אם זה תחילה במודע כי אין פתרונות קסם. עבודה. אני יכולה להבטיח לך במצפון שקט.. שגם שהיא לפעמים קשה וכואבת היא המתנה הכי גדולה שיש. איך פוגשים את המורה? יכול להיות שבהתחלה (לא חייב.) תעברי קצת בין מורים (גם הכרחי).. אבל כשהנשמה מוכנה ורוצה מגיע המורה. הדרך היא להרגיש. זה כואב אבל משתלם. אני מאמינה שהניסויים הקשים שאנו חווים בחיים קורים כי אנחנו יכולים לעבור אותם. כמובן שיש שמרפים.. אבל אם לא מרפים ומתגייסים ומגייסים העולם כולו מגיע אלינו. במלואו. חוץ מזה שאחרי שפל תמיד יש גאות.. אחרי חושך תמיד יש אור.. אלא החיים. כפשוטם. חזקי ואמצי אסתר

נטע523

New member
תודה אסתר

את צודקת. ולגבי שאלתי-האם יש טיפול של תטא הילינג שהוא שבועי ולא בתוך סדנא חד פעמית? תודה

אסתר84

New member
היי

אני לא כ"כ מכירה את התטא הילינג אבל הייתי ממליצה לך על עבודה ארוכה ומעמיקה.. לא משהו חד פעמי ולא חד שבועי.. גם שיש כאלה שסבורים שניתן.. תחשבי חיים שלמים את מתהווה.. את מאמינה כי תוכלי בשבוע אחד או חודש בודד או אפילו בהקצבת זמן כזה או אחר להגיע לשרשרת חייך הנוכחיים או האחרים?!
סופ"ש נפלא אסתר

למעלה