שלום!
כיוון שאני חושבת הרבה על שמות ועל הזיקה הרוחנית שיש לי כלפיהם באופן כללי, אני מתפלאת על עצמי שלא נתקלתי בפורום הזה קודם!
הייתי רוצה לשתף אתכם בפרשנות שלי לגבי כל העניין של שמות: אני מאמינה שאותיות בשמות נושאות אנרגיה כלשהי. זו יכולה להיות אנרגיה רוחנית, או השפעה פסיכולוגית חבויה, מבחינתי זה היינו-הך. אני מאמינה שהורים נותנים לתינוק שנולד שם כלשהו בראש ובראשונה מתוך אינטואיציה רוחנית, ויש בזה כדי לצייר דמות ראשונית של האדם החדש שנולד. מובן שמה שמשפיע בפועל על חייו של אותו אדם הוא אורח החיים, החינוך, הגנטיקה, התרבות, הסביבה, התנאים, ועוד מיליון ואחד גורמים שיותר קרובים לקרקע(; אבל אותיות השם שניתן לאדם, על-פי אמונתי, הן כמו מעין נקודת מוצא, או אחדות מנקודות המוצא היותר מדעיות. חברה אמרה לי שהאמונה שלי די דומה לפרשנות הקבלה לשמות. הפתיע אותי לגלות שיש הרבה דמיון, כי לא חשבתי כלל על הקבלה כשפיתחתי את התיאוריה הזאת. אני אדם רוחני בלי קשר. בכל מקרה, יש לי הרושם שהקבלה נותנת תוקף רק לאותיות השפה העברית, כיוון שאלה באות מהתנ"ך, או משהו בסגנון- אבל אני דווקא חושבת שכיוון שמדובר בהשפעה פסיכולוגית שיש לאות, הדבר תקף גם בשפות אחרות. כיוון שעברית היא השפה הטבועה בי, אני מרגישה את החיבור לאותיות העבריות. אני מאמינה שאדם דובר אנגלית, למשל, שאנגלית היא השפה הטבועה בו, עשוי למצוא שיש השפעה רוחנית-פסיכולוגית שכזו לאותיות אנגליות בשמות, ובכוונתי לחקור את העניין. בכל אופן, אימצתי לעצמי תחביב כזה לפרש שמות פרטיים של אנשים. אני לא מתיימרת להיות מומחית בדבר, זה רק תחביב, והפרשנות נובעת מהתחושה האישית שלי לגבי אותיות, ולא רק לגבי האותיות, אגב. אני יכולה לראות צבעים בשמות פרטיים. את זה כבר קשה לי להסביר, אבל כשאני שומעת שם, אני גם רואה אותו בעיניי רוחי, והוא תמיד צבוע בצבעים וגוונים שונים, שאין לי מושג אם הם מעידים משהו על האדם עצמו, אבל..הם שם, חחח
וזה, בכל אופן, מה שרציתי לספר עלי ועל שמות^_^ גמר חתימה טובה!
כיוון שאני חושבת הרבה על שמות ועל הזיקה הרוחנית שיש לי כלפיהם באופן כללי, אני מתפלאת על עצמי שלא נתקלתי בפורום הזה קודם!