שלום..

שלום..

יש לי חבר 4 חודש... יש לו מספרי טלפונים של בחורות\החברות הקודמות שלו אחת מהן שלחה לו הודעה "מזל טוב" והכינה לו משהו ליום-הולדת וביקשה שהוא יבוא לקחת זה נראה לכם משהו נורמאלי? זה משהו שאני לא צריכה להתעצבן ממנו ?

אה..ועוד דבר...

האקסית הזאת לפעמיים מתקשרת ומתייעצת איתו על דברים(עם החבר שלי)

טלטוש

New member
חברים לשעבר נשארים לפעמים ידידים

אני יודעת שזה צובט בלב, אני אפילו הייתי מקנאה, אבל עם השנים למדתי שאפשר לשמור על קשרים עם אקסים בלי שום דבר רומנטי ברקע. אחרי 4 חודשים יחד, אל תגבילי אותו, תני לו מרחב, עם הזמן תראי שהקשר עם הידידות האלו, ילך וידעך

נומלה

New member
זה שהוא חבר שלך לא אומר

שהוא צריך להתנתק מהעולם ולהשאיר רק את מספר הטלפון שלך אצלו. להתעצבן מזה? החלטה שלך. יהיה הרבה יותר cool אם תחליטי להתנהג באדישות לזה.

אני תמיד שמרתי קשר

חברים הולכים ובאים,חברים של שנים זה משהו אחר לגמרי. את לא צריכה להתעצבן,לפי דעתי אם הוא הולך אליה הוא צריך לקחת אותך. אלא אם כן הוא הולך רק בשביל לקחת את המתנה.

חני ב

New member
להתעצבן לא

אבל שימי לב מה הגבול שלו. בעלי שומר על הרבה קשרים מהעבר, היה בקשר הרבה שנים עם 2 חברות שלו מהעבר. לא רואה בזה דבר פסול. לפני כמה שנים הוזמנו לביתה של חברתו לשעבר, ולא פעם הוא מספר לי שדיבר איתה וייעץ לה בתחום מסוים.

העובדה שהוא מספר לך

ולא מסתיר ממך אומרת שאין ביניהם משהו שצריך להדאיג אותך. אחרת הוא היה מסתיר ממך.

גם אני סבורה כמו יעל

גם לבעלי יש חברוויות משנים שחלפו אף פעם לא נבהלתי מהן לי יש חבר כבר מכיתה י' אז היינו זוג. אנו שומרים על קשר חברות צמוד הוא חי בחו"ל ומגיע אחת לחודש להוריו ווילדיו. תמיד נפגשים לימים שלמים, בתי קפה, טיולים למוזיאונים. מסעדות, קניונים. ספרים (המון) תמיד לבד. לא מסכימה שאיש יגע לי בחברות הזו! כאשר הוא ובעלי יצאו פעם למסעדה עשיתי "טרור" לא מסכימה בשום אופן. עודד הוא רק שלי! היטלתי וטו!

למעלה