שלום

Goaz93

New member
שלום

אני מאור, חדש פה. יש לי הוט, רציתי לדעת אם מישהו פה יודע באיזה ערוצים / ימים / שעות משודרים שידורי פוטבול (ובדרך, הוקי, אם מישהו יודע). מצטער אם עברתי על החוקים או משהו, פשוט התעניינתי. תודה.

noam621

New member
ESPN , FOX

אלה שני הערוצים המרכזיים בשידור המשחקים שלפעמים יש שידור גם בערוץ METV את ימי השידורים מפרסמים כאן בפורום ומן הסתם תלוים במשחקים שידורים לשבוע הקרוב TEN@DAL - ישודר בלילה שבין יום שישי ליום שבת ב-21/8 NYJ@BAL - ישודר בלילה שבין יום שני ליום שלישי ב-24/8 ולדעתי עונת ההוקי נגמרה..

Goaz93

New member
תודה רבה!

עוד שאלה קטנה. אם אני קטין [בינואר 17], ורוצה להתחיל ללמוד לשחק פוטבול, יש קבוצות שאתה מכיר לנוער? כי לפי מה שהבנתי מחבר יש רק לבוגרים..

Yo-man

New member
אין קבוצות לנוער, אבל מצבך מצוין

כי אף קבוצה לא היתה מכניסה אותך לשורותיה בלי שמץ ניסיון, ואתה יכול להצטרף לקבוצה עכשיו, להתאמן איתם עד ינואר, ואז תוכל להתחיל לשחק, אם תהיה ראוי
זו באמת ההזדמנות הכי טובה שיכולת לבקש - מקום להתאמן בו ושיתן לך לשחק או השנה או בשנה הבאה אם תוכיח את עצמך. אני מכיר בחור שכבר שנתיים מתאמן עם קבוצה - ורק לפני כמה חודשים הוא הגיע לגיל 17. השנה הוא ישחק בקבוצה, והוא כבר ברמה גבוהה.

Goaz93

New member
אה, מעולה.

אם עברתי פציעה בברך (חסר לי סחוס בפיקה עקב תאונה אישית), זה יכול להשפיע על הסיכויים שלי להתקבל? אם זה משנה משהו, יש לי מבנה גוף רחב ואני מתאמן בחדר כושר.

Yo-man

New member
זה תלוי במצב שלך כיום

בוא אני אגלה לך סוד - לא נורא קשה להתקבל לקבוצות בארץ. מעטים הם האנשים שנדחים, והסיבות לכך (אם יש) הן קיצוניות. אם אתה יכול לרוץ ולהפעיל לחץ על הרגל - לא צריכה להיות בעיה. עם מבנה רחב וכושר טוב הדרך שלך להתקבל לקבוצה לא צריכה להיות ארוכה בכלל. עוד לא ציינת איפה אתה גר או לאיזו קבוצה תרצה להצטרף.

itaihasid

New member
יורם, אתה חושף את הסודות שלנו לכולם..

אבל ברצינות, אתה יותר ממוזמן להיכנס לאתר הליגה www.ifl.co.il ושם אתה מוזמן לקרוא על הקבוצות הקיימות (נכון להיום ולמיטב ידיעתי ישחקו בשנה הבאה 7 קבוצות ברחבי הארץ) ולשלוח טופס קצר עם הפרטים שלך ולרשום גם את שם הקבוצה הרצויה, רצוי קבוצה שתיהיה קרובה למקום מגורייך, ואם תרשום פה באמת איפה אתה גר וגם איך קוראים לך כדי שנדע איך לפנות אליך ולא רק בכינוי אז נוכל להכווין אותך יותר טוב. בהצלחה

RoyBehar

New member
METV זה לא לפעמים

METV משדרים יותר פוטבול מפוקס. פוקס משדרים משחק אחד בשבוע, METV כבר שנים משדרים שני משחקים כל יום ראשון METV בהוט זה ערוץ 73 זה גם הערוץ היחיד שמעביר את השידור כמו שהוא, עם הפרסומות האמריקאיות ולא עם פרומואים מאוסים וקטעי היילייטס חוזרים על עצמם. וכמובן, למשקיעים באמת יש את אופציית השידורים החיים באינטרנט חבילה של כל המשחקים בעונה לייב+VOD + NFLNETWORK עולה 240 דולר לכל העונה. אבל כבר כתבנו על זה המון, אם זה משהו שבאמת מעניין אותך ואתה רוצה לדעת עוד, חפש פה את השרשורים. אם לא, METV וESPN הם אופציה מעולה, פוקס גם נחמד, אבל אאל"ט זה ערוץ בתשלום נוסף.

למעלה