שלום

or12012

New member
שלום

רציתי לשאול אני בהריון והפדיקוריס לחץ לי ברגל על איזור הסרעפת האם זה יפגע בעובר? באם אוכל לקבל תשובה קונקרטית

אסתר84

New member
היי

אצל הרפלקסולוגים הדעות חלוקות לגבי אם נכון או לא לטפל באישה הרה... (כמו לגבי קבוצות אוכלוסיה נוספים שנמצאות בהגדרת התוויות נגד). יש שטוענים כי בשלושת החודשים הראשונים לא ויש כאלה שחושבים אחרת. בכל אופן לפי מיטב ידעתי כל עוד לא נגעו במערכת ההורמולית אנדוקרינית אין לך מה לדאוג. שבוע טוב. אסתר רומי רפלקסלוגיה ותדרי ריפוי

5halo

New member
אני מאמינה שלא

וגם נגיד (לא שאני אומרת שכן) שלא טוב ללחוץ על מקלעת השמש בהריון, הלחץ שאת חווה מהמחשבה שאולי משהו לא בסדר יותר פוגעת בתינוק....
קחי נשימה עמוקה, ואז עוד אחת.... תחייכי.... ותאמיני בכול הלב שהכול יהיה בסדר ואני מאמינה שכך יהיה
הילה

כמו שאמרו לך הדיעות חלוקות באשר

למגע בכפות הרגליים בזמן הריון. אישית אני חושבת שמגע לאישה בהריון הוא הכרחי, מרגיע ועוזר אך יש צורך בידע מוקדם. אני לא חושבת שיש לך סיבה לדאגה וכמו שאמרו חייכי והרגישי טוב אבל אם את מרגישה שלא בנוח ומשהו בפנים מציק לך את תמיד יכולה ללכת להיבדק. בשעה טובה עם ההריון

דרך אור

New member
את יכולה להיות רגועה../images/Emo13.gif

שלום לך, אין לך מה לחשוש מלחיצה קטנה וסתמית על אזור הסרעפת. צריך הרבה מאוד התכוונות, מודעות וידע כדי לגרום, חלילה, נזק לעובר או לך. טיפול פדיקור הוא טיפול קוסמטי בלבד, וכל עיסוי נלווה בכף הרגל, או לחיצות קטנות אינן יכולות להיות משמעותיות ולעורר גירוי שיזיק לתהליך ההריון. מנסיוני בטיפול בנשים הרות, מאוד מומלץ לעבוד על מערכת הנשימה, כהכנה לקראת הלידה. מבורך גם לעבוד על המערכת ההורמונאלית, בהתאמה לשבוע ההריון. בכלל, אפשר ומומלץ לטפל בנשים בהריון, בכל מצב ובכל שבוע הריון (כן, גם לפני שבוע 12) בהתאם לנסיבות ול "סיפור האישי" שלהן. כל מקרה נבחן לגופו, אין "איסור" גורף על כולן. זאת למדתי מהטיפולים בקליניקה. שחררי עצמך מכל דאגה ומחשבה מטרידה, ולכי לדרכך בשמחה. נעמה.

באיזה שבוע את בהיריון ?

אני מאילה המלמדים ומטפלים בנשים בהיריון. החל מהיום הראשון לכניסה להיריון ועד הלידה, כולל בזמן הלידה ובאופן מיוחד במשכב הלידה... אין בטיפול הרפלקסולוגי כלל וכלל סכנה. הפלה אם היתה איננה , חס ושלום , מטיפול רפלקסולוגי... מהיכן לקחת את החששות ? הטיפול הרפלקסולוגי הוא ידידותי מאוד לנשים במצבך. על פי שאלתך אז אפילו לא רצוי ללכת על כפות הרגליים. ואולי רצוי לשמור על עצמך כעל אתרוג...אז מה ? לא תלכי לטיפול רפלקסולוגי ותמשיכי ללכת לפדיקוריסט ? חבל...
בברכה שמוליק

למעלה