שלום

mika888

New member
שלום

אני מעוניינת לרכוש פאזל, אילו חברות מציעות פאזלים איכותיים? תודה מראש לעונים...

balluza

New member
מאיזה בחינה הפאזל צריך להיות איכותי עבורך?

האם חשובה לך מאוד חדות הצבעים? ואולי החיבורים שבין החלקים? ומה עם עובי שלהם? האם את מתכוונת למסגר את הפאזל מיד אחרי ההרכבה? או (כמוני) שאת מייעדת אותו לפירוק והרכבה פעמים רבות? האם חשוב לך שהתמונה תצא חלקה ככל האפשר כך שחיתוך החלקים כמעט לא ייראה? או אולי דווקא להיפך...

mika888

New member
היי

אני רוצה שיראה טוב, שיתחבר טוב ואשמח למסגר אותו כשאסיים (אם אמצא מקום שעושה זאת וזה יהיה זול)...

מממאיה35

New member
כל החברות טובות

בגדול, האיכות של כל הפאזלים שנמכרים בחנויות בארץ טובה. אני מאוד אוהבת את הפאזלים של רוונסבורגר ושונאת את אדוקה, שלדעתי הרבה פעמים החלקים שלהם פשוט נוראיים (לדעתי אין שם התאמה חד משמעי, כבר שלושה פאזלים שלהם התחלתי והפסקתי באמצע ואני לא ארכיב יותר פאזלים שלהם). מצד שני, יש פה בפורום כאלה שיגידו לך בדיוק אותו דבר על רוונסבורגר
הפאזלים של באפלו באיכות טובה מאוד גם כן, אם כי רובם אתגריים למתחילים. בקיצור לדעתי את יכולה להכנס לחנות פאזלים או צעצועים ולבחור את הפאזל לפי התמונה שאת אוהבת. כדאי לבחור תמונה עם הרבה צבעים שיהיה קל להרכבה בתור התחלה, ולהתחיל עם 1000 חלקים. אחכ כשמתמכרים כבר עולים במס' החלקים ובדרגת הקושי.

mika888

New member
תודה, :)

אני אהיה מחר בפאזל לנד בדיזינגוף אז אני אבחר משהו נחמד...

balluza

New member
לדעתי כדאי שתיכנסי קודם לאתר שלהם

ה"דפדוף" בין הפאזלים הרבה יותר נוח, וגם המבחר גדול יותר. מקסימום תזמיני אח"כ בחנות עצמה אם הפאזל שתבחרי לא יהיה שם. וטוב שהחלטת לקנות בחנות ייעודית של פאזלים. כי יש מקומות שבהם נמכרים פאזלים במבחר מצומצם ובאיכות ירודה במיוחד (והמחיר בהתאם). בחירה נעימה ;) והרכבה כייפית!

פ א ז ל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

jocie1

New member
יפה מאוד...ראיתי כזו בפאזלנד בכ"ס

לפני כמה חודשים....אגב פתחו את הסניף מחדש במתחם גזית ליד אזור התעשיה על רחוב ויצמן כ"ס

mika888

New member
תודה

חח יקח זמן, הפאזל הראשון שלי מאז הפאזל 50 חלקים מגיל 6, מתקדם לאט אבל טוב. ברגע שיהיו תמונות אשלח

למעלה