שלום!!!

שלום!!!

טוב,קודם כל כיף לגלות מקום שבו יש לך כל כך הרבה שותפים לאותה שריטה..:) שנית,יש לי שאלה שמאוד מאוד מטרידה אותי. הגיעו שמועות לאוזניי שמרטין הזדעזע מהמעריצים הישראליים והביע את אי רצונו לשוב לכאן.שמעתי גם שהלהקה התאכזבה מהקהל המקומי. יש בסיס לדברים האלו.??נשמע לי קצת תמוה שהם יתבטאו ככה באופן רשמי וגם לא מצאתי שום אזכור לכך ברשת מישהו יודע משהו???אם הם לא יבואו לכאן שוב זה ישבור אותי :(

DepecheModeIL

New member
ברוכים הבאים...

לא צריך יותר מדי אישורים לכך שמרטין קצת הרגיש יותר מדי "נאהב". הוא דיבר עם כמה אנשים בברלין כשתמליל השיחה משתנה ככל שצינורות התקשורת עוברים אבל בגדול אין מה להלחץ, הבחורים האלו עברו הרבה במהלך כל שנותיהם והרבה בגדים נקרעו ושערות נתלשו וזה לא שהיה פה משהו ממש יוצא דופן בצורה חריגה, למרות שזה לא היה הכי נעים כמובן. בסיבוב ההופעות הבא אם שוקי וייס ירצה להביא אותם שוב הם יבואו, וגם למסיבה הבאה אחרי ההופעה הם יגיעו, אין מה להתרגש. מיותר לציין שהפעם לא ניתן לעניינים להתגלגל כפי שהיה ונערך בהתאם.

piegirl1

New member
שאלה רצינית לגבי ביקור נוסף בארץ

אם המנהלים של המועדון כאן, אז לא ננצל את זה?!
אני מנסה להבין למה במדינות בהם הגיע פחות קהל מאשר בישראל להופעה (כמו הונגריה וצ'כיה שם הם הופיעו מול 30 אלף בערך) נקבעו הופעות נוספות לסיבוב הנוכחי והאופציה של הופעה נוספת כאן בכלל לא עומדת על הפרק? בשבוע שעבר הם הופיעו בצרפת מול 18,000 איש בלבד (בננסי, לא בפריז) אז אולי (חמסה טפו) יש סיכוי שהם יגיעו שוב? הרי אין בעיה לארגן עוד כמה עשרות אלפים להופעה נוספת?

nepet

New member
2 סיבות אפשרויות (ואולי יותר)

1. אני מכיר כמה אנשים שנשבעו שכל מה שקשור בדפש מוד זה חלק מהעבר הרחוק שלהם, והם לא ישלמו שקל נוסף על דיסק / הופעה / מזכרות .... אחרי שלא קיבלו מסיבת 80S כמו שרצו, אלא קידום מכירות לאבלום החדש + שירים משנות ה 90 המאוחרות. זה אומר שלא בטוח שבפעם הבאה שהם יגיעו האיצטדיון יהיה מלא. 2. סיבה כלכלית. גם אם בארץ הגיעו 60K איש , שהכניסו נגיד 6 מיליון , ולהפקה היו הוצאות של 6.5 מיליון , אז שוקי וייס הפסיד. אם בהונגריה ההפקה הרויחה, אז אין סיבה למה לא להביא אותם שוב.

piegirl1

New member
מה שכתבת בסעיף 2 זה השערה או עובדה?

אני זוכרת שראיתי באיזו תוכנית חישוב של הרווחים מהמופע ולפי מה שנאמר שם הוא היה רווחי מאוד (רווח נקי של כמה מיליונים). מעבר לזה, הכרטיסים בישראל יקרים מהכרטיסים באירופה (אני יודעת לגבי המופע בפריז, אתה בטח יודע יותר
), העלויות כאן דווקא זולות יותר מאשר באירופה, אז למה לא בעצם? ולסיום, יש כאן מועדון מעריצים מהגדולים בעולם ואני משוכנעת שאם יהיה מופע במתכונת חורף (כמו החלק האחרון של הסיבוב באירופה), לפחות 20 אלף איש יתייצבו.בלי לזלזל בכריס קורנל או דרים תיאט'ר, הם הביאו 10,000 צופים אז דפש מוד גם בפעם השניה יכולים למשוך קהל בהיקף כזה לפחות.

nepet

New member
המספרים שכתבתי היו סתם דוגמא.

אין לי מושג , ולמען האמת לא כל כך אכפת לי כמה שוקי וייס (או כל אחד אחר) מרויח. אם הוא הכניס כמה מיליונים כמו שכתבת , שיהיה לו לבריאות. אני לא רוצה לחשוב בכלל כמה הוא הפסיד על הביטול לפני 3 שנים, אחרי שכל התאורה ההגברה והרמקולים כבר היו מחוברים לחשמל, כל הכרטיסים נמכרו והבמה כבר נבנתה....

piegirl1

New member
כנראה שהפתרון הוא לטוס להופעה

כמה חבל שזה כרוך בהוצאה של אלפי ש"ח והאנשים הקרובים לא מתלהבים להצטרף. ממש קיוויתי שיקבעו מועד חדש להופעה ביוון או טורקיה אבל הכל בוטל.. נראה אם תהיה נסיעה נוספת מטעם מועדון המעריצים, אם לא אתה סומנת כיועץ הפורום לענייני הופעות בחו"ל!

nepet

New member
יש הופעה בבולוניה

ראיתי שנשארו הרבה כרטיסים ל front במחיר שפוי (פחות מ 100 יורו) . אם אשתי לא הייתה מגרשת אותי מהבית הייתי נוסע.

אני לא חושבת שהיה כאן משהו יוצא דופן,

אני מאוד בטוחה שבמקומות אחרים משתגעים עליהם יותר,אני יכולה להגיד שהייתי נוכחת בדחיפות של מרטין,המסכן כמעט נפל עלי,הרגשתי אותו ממש קרוב,וממש לא רציתי להיות חלק מהאנשים שרמסו אותו,זה לא צורה אין ספק,ולא נשכח שהם בני אדם,אבל נו לא באמת יכולנו לשבת ולהסתכל כולם מרחוק. אני חושבת שהם התקבלו בצורה מדהימה פה יותר מכל מדינה אחרת,הפרסום לפני ההופעה היה אדיר,הגיע לנו שהם יבואו לכאן,ואני בטוחה שהם יסכימו להגיע שוב,היה להם אירוח כמו שצריך,ולכל המעריצים- לדעתי,עדיף לנו פעם הבאה ששוקי וייס יארגן מופע הרבה יותר כאן מהאיצטדיון,שהגיעו אליו אנשים לשם המופע,ולא להופעה של דפש.

צודקת../images/Emo176.gif

צודקת לחלוטין עדיף להיות בהופעה של 20 אלף בהיכל נוקיה,לראות טוב,ולהנות מקהל אמיתי ולא כזה שמגיע בשביל איזה שיר מ81 שלא מייצג את דפש של העשור וחצי האחרון. אני מתה לטוס לברצלונה בנובמבר,הבנתי שהקהל שם אחד היותר טובים

למעלה