שלום

aviax1

New member
שלום

מגיל צעיר מעוד אני חולם זוכר חלומות ושולט בהם כעת אני בן 15 ועוד שלושה חודשיים 16 אני חולם על יציאה מהגוף רטטים שונים ודברים נורא משונים וזוכר חלומות וחולם או שסתם נראה לי כמעט שבע שעות בלילה אני מתעורר בגופים אחרים בחלום זה מעוד מוזר וכל פעם שיש לי חלום צלול אני מחפש בחורות ומנסה לנסוע בזמן ... אני מאוד אוהב חלומות צלולים אבל זה מעט מפחיד האם ישנם עוד אנשים שזה מתחיל אצליהם בגיל כל כך מוקדם (כבר בסביבות גיל 3 4 היו לי חברים דמיוניים וידעתי מתי אני מתעורר ומתי אני הולך לישון ושמעתי אותם כל הזמן בראש הם היו כל כך מוחשיים .)

aviax1

New member
שלום

שאלה : חלום שונה מהמציאות הגוף אחרת הכל אחרת בחלום צלול יש צבעים וצלילים כמו במציאות ?.? עםם כן איך קוראים לחלום שאתה מודע עליו העם זה אל חלום צלול?

aviax1

New member
אנשים נעלמים

כל הזמן שאני מתנשק עם מישהי בחלום מרביץ למישהו שעיצבן אותי ביומיום או עושה דברים שביומיום אי אפשר כמו לרוץ ערום ברחוב ,לעוף,ליסוע בזמן,וכדומה קוראים דברים מוזרים ואני לא תמיד מצליח לשלוט בזה שאני בחלום צלול אני ישר חושב מה יהיה הכי מגניב והכי כיף לעשות ועושה אותו אבל הבעיה שלפעמים אנשים נעלמים פשוט מעוד נעלמים ואז הכל הופך לאנרגיה ואני לא מצליח להתמקד כל עוד האגו שלי לא בתמונה הכל סבבה אבל ברגע שהאגו נכנס הכל נהרס ואני מפסיק לשלוט בחלום מה לעשות ... ?? פעם אחת כלכך רציתי לצאת מהגוף בחלום שהכל הפך לרטט והרגשתי שכמעט מתתי במציאות כי הרגשתי שאני אשכרה יוצא מהגוף במציאויות ואז התועררתי בצעקה ופעם שחלמתי שאני מת באמת מתתי או הרגשתי משהו דומה למוות אני מרחף במן בועה שזזה בתדרים מטורפים והכל כל כך מוחשי

makron2

New member
שלום..

סחטיין על הביצועים,כמו שציינת חלום צלול=חלום מודע. "כמו במציאות ?" - מאחר והחלום מקבל אותות(נבנה)ע"י אותות פנימיים(מחשבות רגשות ועוד..)ההרגשה היא מאוד "אמיתית" אך אך שונה מהמציאות היום יומית,מאחר והיא משתנה ללא הרף. "ואני לא תמיד מצליח לשלוט בזה" - השליטה היא לא בחלום עצמו אלא בעיקר בעצמנו,בדרך כלל רצוי לבצע הגברת צלילות קלה לאחר שנתקלים באי יציבות(נסחפים אל החלום/חושבים שהוא מציאות)ולאורך כל החלום. אחלה חלומות יש לך,דוגמה טובה להתפתחות חלום הבאת פה:"פעם שחלמתי שאני מת באמת מתתי או הרגשתי משהו דומה למוות(אלה הרגשות/מחשבות שלך שהושפעו מעולם החלום - וגרמו לבניית המשך החלום)"אני מרחף במן בועה שזזה בתדרים מטורפים והכל כל כך מוחשי"(למרות שהצלילות גבוהה בחלק זה,עדיין זה מעיין סימן לכך שהצלילות נחלשת)מעיין "איבוד שליטה" או "זרימה מודעת" עם מציאות החלום. - בקיצור הדמיון בונה את החלום לאורך כל הדרך.

מישוהית

New member
סליחה שאני אומרת

אבל מה שכתבת נשמע רע, לא נשמע כמו חלומות צלולים אלא כמו פסיכוזה... שמעת את הקולות של החברים הדמיוניים שלך בראש כשהיית ער? אתה עדיין שומע אותם?

aviax1

New member
זה היה בגיל 4 ככה שלא נשמע לי פסיכוזה

אני זוכר חלומות כבר מהגיל הזה

מישוהית

New member
פסיכוזה יכולה להופיע גם בגיל 4

לא ענית - שמעת את הקולות של החברים הדמיוניים האלה כשהיית ער? אתה שומע את הקולות האלה גם היום?

aviax1

New member
זה לא נשמע טוב

לא לא היו קולות שהייתי ער רק בשינה אבל לפעמים אני שומע קול שהוא בעצם אני רק חכם יותר אני חושב שאני פשוט יכול לדבר עם התת מודע זה כאילו לכתוב משהו גאוני תוך מספר שניות או לחשוב על דבר ורק אז להבין אותו אבל בגיל 6 ראיתי אישה שלא באמת הייתה מן דמות בספא בסלון ונשבעתי שהיא אמיתית מזה בכל אופן פסיכוזה?נשמע ממש רע

מישוהית

New member
תקשיב

אני מציעה לך לברר את זה - תנסה בתור התחלה לפנות לפורום ייעוץ פסיכולוגי פה בתפוז ותראה מה הפסיכולוג שם אומר על זה, אני בעד שתלך לאיש מקצוע - אם זה המצב כדאי לטפל...

aviax1

New member
חח את לוקחת קשהה שמעי

בגיל צעיר זה היה ממש נחמד דמיון וזה ובגיל בוגר זה פשוט עושה אותי לגאון כי אני קולט מלא ידע מהר מסוגל לכתוב מלא שירים ודברים להלחין בקצב יוצא מהכלל זה כאילו יש לי מכונית מרוץ בראש זה מעולה מה רע .. ואני נפגש עם פסיכולוג או כולה אומר שיש לי חשיבה אסוציטיבית מטורפת

makron2

New member
דמיון זה טוב..

אבל לא הייתי נסחף עם הגדרה כמו גאון,מוכשר/יחודי בתחומים מסויימים נשמע לי יותר מדויק.

מישוהית

New member
אני פשוט מציאותית

לא לוקחת קשה, חברים דמיוניים בגיל צעיר זה מוכר וסבבה, כל עוד לא שומעים קולות שלהם בראש ולא רואים אנשים שלא קיימים...

aviax1

New member
אני לא יודע עם זה באמת קרה הייתי קטן זה מה

שזכור לי שהייתי בן 4 אחת שמעוד אהבתי נפטרה יכול להיות שפשוט דמיינתי אותה בכל מקרה זה היה רק כמה שנים ועכשיו אין לי את זה התכוונתי שעכשיו אני עדיין שומע קולות לא של מישהו אחר פשוט המחשבות שלי נורא חזקות בצורה שאני מסוגל לחשוב בצורה מופשטת בלי מילים לפעמים להגות רעיון פי 10 מפעם ולשלוט בחלומות לא התכוונתי שאני שומע קולות של מישהו אחר רק שהמחשבות שלי ממש חזקות

אם תקשיבי טוב טוב אולי גם את תשמעי קולות

שמיעת קולות ואפילו ראיית מראות אינה בעיה, כל עוד אינה טורדנית או כפייתית... לגבי מה שהבחור אומר, נשמע מוכר לי, גם לי לפעמים יש תחושה של קול, ולעיתים רחוקות גם קולות 'אמיתיים'

silverhawk

New member
חברים דמיוניים הם לא תופעה נדירה בגיל צעיר

מכאן ועד פסיכוזה הדרך ארוכה...

מישוהית

New member
אני מכירה את הקטע הזה של "חברים דמיוניים"

אצל ילדים קטנים ולא אמרתי שזאת פסיכוזה, אבל אם שומעים גם קולות שלהם בראש ורואים אנשים לא קיימים, המצב כבר מחשיד ודורש בדיקה...

למעלה