שלום..

שלום..

אשמח לשמוע עצות בקשר לזה שהבעל מתעלם ממני, גם אם אני יתלבש באופן מגרה.... עכשיו אנחנו ממש בריב כבר כמה ימים, הגעתי לקו האדום- לא להכין לו אוכל, (למרות שאם באמת הוא היה רוצה לאכול-הוא יכול לאלתר לו מדברים שיש בבית(למרות שהוא שורף חביתות.. ולא בישל בחיים). כמה אפשר להחזיק מעמד?????? נמאס לי כל הזמן לתקן בשבילו את המצבים המסובכים בינינו שהוא גורם... איך משנים את היחס שלו אליי, תאמינו לי שויתרתי המוווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וכבר נמאס, כל פעם זה יותר גרוע(בזה שהוא פחות מתאמץ לגשר ולבקש סליחה כי הוא יודע שיש מי שיעשה את העבודה.)
 

דידי 24

New member
אולי תפרטי גילאים . כמה זמן נשואים

אבל נשמע שיש לו מישהי מהצד
 
למה לקפוץ למסקנות????

יכולות להיות עוד מיליון סיבות לכך, למה להסיק מיד את הגרועה מכולן?
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
נגיד שהייתי כותב...

נגיד שהייתי כותב "האוטו לא נוסע! הצילו!" מה היית אומרת לי? לגרור אותו למוסך, נכון? נגיד שהייתי כותב "כל הגוף כואב לי! הצילו!" מה היית אומרת לי? לגרור את עצמי לרופא, נכון? נראה לי שהבנת את העיקרון. תגררו את הזוגיות שלכם למוסך הקרוב לבדיקה. אני יכול להגיד לך שהשם הכולל למה שאת מתארת הוא "מאבק כח". קישרתי פה מאמר, אם בא לך לקרוא. אבל איך לצאת מזה - זה כבר אינדיבידואלי לכל זוג. אין פתרונות קסם, ולכן צריך את העזרה המקצועית. את ניסית כמיטב יכולתך, וטוב שכך. צריך לנסות משהו אחר. אל ייאוש!!! מריוס
 

אייבורי

New member
בעיות אגו פותרים

באופן מסודר אצל פסיכולוג. לדעתי יש לכם מערכת עובדת של זוגיות את אחראית לעשות את עבודת השולם כדאי לוותר על האגו ולהמשיך בתפקידך החשוב.
 
אז ככה

גם אני לא שכבתי עם אישתי בתקופה מסויימת של נישואינו. יתכן ויש לו בעיות פיזיולוגיות ויש טיפול תרופתי, יתכן גם משבר נפשי (דיכאון, גיל העמידה....) יתכן וחיי המין שלכם צריכים קצת פלפל כדי להניע מחדש (אולי חוטיני וביריות יעשו את העבודה). אני מציע לנסות לדבר איתו ו/או ללכת לטיפול (לנו זה מאוד עזר), מה שבטוח להתיחס אליו בבוז לא ימשוך אותו למיטה!
 
למעלה