שלום =]

שלום =]

טוב... אז לפני שנה וקצת התחילו לי החלומות הצלולים. בהתחלה זה התחיל משיתוק שינה ומאוד נלחצתי, חשבתי אפילו להתחיל ללכת לפסיכולוג כי לא הבנתי מה קורה לי. מזל מזל שהיה לי את פורום חלומות שהסברתי בפירוט על כל מה שקרא לי והם הרגיעו אותי והסבירו לי על זה, ואמרו לי לא לפחד מהחלומות הצלולים. אבל נזכרתי במשהו מוזר שקרא לי בזמן שיתוק שינה. אני זוכרת שמול החלון שלי הייתה כמו רוח דמות לבנה, שרציתי לסלק או לזוז ולהבין מה קורה בחדר שלי ולא הצלחתי לקום. האם זה נורמאלי בשיתוקי שינה וחלומות צלולים? מה לדעתכם זה אומר? והאם יש ספרים בנוגע לחלומות צלולים ושיתוקי שינה? =] תודה רבה!

Bluescale

New member
מול החלון - הכוונה בזמן חלימה?

תריך יותר פרטים כדי להבין :)

makron2

New member
כרגיל..

בזמן שיתוק שינה לפעמים רואים כל מיני שטוייות,אני ראיתי כמה פעמים "רוחות וכאלה" בדרך כלל סילקתי אותם ע"י מחשבה. דמות נוספת בחדר זה סימן היכר קלאסי לשיתוק שינה,לפעמים גם שומעים רעשים או מרגישים כמו ב"רכבת הרים". בשיתוקים הראשונים זה לפעמים קצת מוזר אבל אחר כך זה סבבה. בגדול במצב זה שבין שינה לערנות "קופצים" לפעמים דימויים או דמוייות שונות. זה אומר שזה נורמלי לחלוטין. ממצב של שיתוק שינה יש אפשרות טובה לעבור לחלום צלול(קל ונוח),יש הרבה מידע בהודעות מהימים האחרונים. אני ממליץ על הספר exploring the world of lucid dreams - נכתב ע"י סטפן לה בר'ג

למעלה