שלום!

שלום!

זאת אני, Sexy me אם אתם זוכרים אותי... רציתי לשאול אותכם שאלה שלא קשורה אליי הפעם, אלא אל החבר הכי טוב שלי. הוא שותה, בכל הזדמנות אפשרית - הוא שותה. הוא בסך הכל בן 14, ואני לא רוצה שהוא ימשיך לשתות, לפחות לא בתדירות כזאת (הוא שותה פעמיים-שלוש בשבוע, שזה הרבה!), אני לא חושבת שהוא מכור, לא מתמכרים לזה כל כך מהר, וזה גם לא שאין מצב שהוא פיכח, אבל אני לא רוצה שהוא יגיע למצב כזה, אפילו אם זה יהיה בעוד 15 שנה! הוא החבר הכי הכי טוב שלי ואני דואגת לו. אמרתי לו שלא ישתה, ניסיתי לשכנע אותו, אבל הוא לא מקשיב לי! איך אני יכולה לעזור לו?

tiger

New member
את אומרת שהוא לא מקשיב לך ....

אז מה אפשר בעצם לעשות יותר או לומר? אם הוא לא מקשיב לך אז הוא לא מקשיב ...זה בילתי אפשרי "לעזור" למישהוא שלא רוצה או לא זקוק לעזרה. בנאדם שטובע צועק הצילו רק כשהוא מתחיל לפחד.כשהמציל צעק לו קודם שלוש פעמים לצאת מהמיים כשהכל היה "בסדר" הוא שם ז... t

אני פשוט דואגת לו

ורוצה להקדים תרופה למכה! אני לא רוצה שהוא יגיע למצב שהוא כבר לא יכול לצאת ממנו! אני נגד אלכוהול, ואני לא שותה (פעם אחת ויחידה השתכרתי - זה עשה לי סרטים רעים, ומאז אני לא שותה). אין לי בעיה עם אנשים ששותים מידי פעם, "לתפוס ראש" קצת, אבל הוא ממש שותה אולי זה מוקדם להבהל.. לא יודעת.. כי הוא שותה בערך חצי שנה, ובזמן האחרון הוא שותה בכל הזדמנות אפשרית! הוא גם עישן סמים, ומאז שהוא הפסיק לעשן, אולי קצת לפני זה (אני לא זוכרת מתי הוא הפסיק) הוא התחיל לשתות. אני לא יודעת, אולי הוא מנסה לשחזר את ההרגשה של הסוטול, אני לא יודעת מה... אבל הוא שותה. נקודה.

למעלה