שלום.

שלום.

מתוך "כובע קסמים" של ריטה - האם זו לירז בין 1:14 לבין 1:24? תודה

RTur

New member
האמת? דווקא יש מצב חחח

היא די דומה אבל קשה לדעת בודאות.

למה ..?

שלירז תעמוד באמצע הבמה ותרקוד אוליי עם היא הייתה שרה אבל לרקוד? לא נראה ליי..חחח אבל הכל יכול להיות..

RTur

New member
תראי...

אני יודע שלירז עשתה קולות רקע בהרבה מהשירים של ריטה. אני לא יודע אם היא גם הופיעה איתה בהופעות אבל לירז סיפרה שהיא הכירה את זיו מההופעות של ריטה אז אולי היא גם הופיעה עם ריטה בתור אחת המלוות פעם.... ואל תשכחי שהסרטון הזה הוא די ישן אז למה שלירז לא תעשה את זה? היא הייתה קטנה, מה אכפת לה לרקוד בהופעות של דודה שלה? אפשר לברר עם לירז חחח

אממ...

חח כן ידעתי שלירז עשתה קולות להמון שירים של ריטה והיא הכירה את זיו במופע המשותף של ריטה ורמי שהוא היה מדהים לפי דעתי וזה גם די תלוי בת כמה ריטה הייתה כאן כי לירז קטנה מריטה ב17 שנה וריטה נראת כאן בת 23 ככה 25 וזאת אומרת שלירז עוד היתה פיצית אז לפי הגיל זה לא ממש מסתדר

רותם654

New member
זאת היא..

היא אמרה בצ'אט של ערוץ הילדים שהיא השתתפה בפסטיבל שהיית בת עשר או אחת עשרה וב 89 היא הייתה בת עשר...

רותם654

New member
ליאור...

היא אמרה בעצמה ואם תסתכלי טוב תיראי שהיא כבר דומה לה.. חוץ מזה את יכולה לבדוק עם קרובת משפחה שלה את מכירה אותה.. אני אישית מאוד אשמח לדעת אם זה בדוק שזאת היא

צודקת ...

אני יבדוק רק שהיא לא מתחברתת לאיסי =/ חחח וסתםם לידע כללי אניי מתהה על ריטההה
אני לא מפספסת אף הופעה שלה חחחחח בלי הגזמההה !!!!

וואו הקליפ ממש יפה!!!

אני אומרת שזו לא לירז בתמונות שהעלו ליאור ועדן יש ללירז שיער קצר ושיער מתולתל כמו שהיה לה(ויש לי) צומח לאט מאוד.. לכן קשה לי להאמין שזו היא :)

עמית צודקת...

גמלי לא ניראה שהתמונות שעדן וליאור העלו שלירז הייתה קטנה... יש אפילו תגובה של איזה מישהו בשירשור ההוא שרשם שזה המנהל של הפורום של ריטה [עם אני לא טועה]... אז תיראו ...

אתי...

אכן נפלה טעות חחחח.. התמונה הזאת של ריטה זאת לאאא לירז חחח זה אנחנו לא הבנו נכון את קרובת המשפחה שלה והיתתה טעות ! אבל שאר התמונות כןן =] שאלתייי וזה בטוח חחח נראה לי לפחות חעחעחע :D

אהה וגםםם..

עם אני הבנתי את עמית נכון אז היא התכוונה שבקליפפ זו לא לירז כי בתמונות ללירז יש שיעררר קצרר !! ובגיל הזה ללירז באמת היה שיער קצר בלי קשר לתמונותתת !!!!! כי היה עליה כתבה שהיא סיפרה בהה שזגרוו לה את השיער בטעות בספררר החוצפןןן גזר לה את השיער יותר מידי חחח והיא די סבלה מזהה

../images/Emo41.gifאיזה ניתוחים ותאוריות../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יש מצה שזה היא..אבל גם ככה קושי רואים משהו..

RTur

New member
חחחח אני מביא איתי משב של רענון ../images/Emo6.gif

למעלה