שלום

totismoti

New member
שלום

אני בת 31 ויצאה לי פטריית קנדידה בפה,פעם ראשונה בחיים,בנוסף יש לי דלקת בשן בינה שהתחילה במקביל,מה עושים?אני חייבת אנטיביוטיקה בשביל השן אבל זה יכול להחמיר את הקנדידה לא? הרופאה שאיבחנה לי את הקנדידה נתנה לי משחת דקטרין,איזה מאכלים אני יכולה לאכול ומאיזה מאכלים להימנע?האם מותר פסטה אורגנית מקמח מלא?אורז אורגני מלא?לחמים-איזה מותר אם בכלל,והכי חשוב אילו ירקות מותר?אני חולה על ירקות ולא יכולה בלי לפחות 6-7 מנות ירק ביום!כמו כן האם כדיי לקחת אצידופילוס?ואיזה עוד תוספים כדיי לקחת? בינתיים הצטיידתי בדברים הבאים:המון יוגורטים ביו אורגנים,גבינת ביו אורגנית גם,קרקרים מחיטות שונות כולן סוגים של חיטות מלאות,תפוחי עץ ירוקים,ויש לנו בבית אשכוליות אדומות שאם אני לא טועה הן גם מומלצות,אבל האם יש עוד דברים שיכולים לעזור?תודה מראש תותי וסליחה על האורך

totismoti

New member
?????????????

אני רואה שמנהלי הפורום היו היום,אף אחד לא מתמצא בנושא?

0 אור 0

New member
עניתי לך בפורום השני ששאלת

וכמובן שכל מומחי הפורום מוזמנים להוסיף משלהם

ק נד י ד הפטריה נוכחת בגוף האדם

הטיפול .להימנע ל3 חודשים מאכילת כל מאכל מתוק כולל פירות מתוקים,ומכל דיברי מאפה וכל מאכל המכיל שמרים כגון בירה וכדומה וכן כל מוצרי החלב מלבד יוגורט דנוננה בגלל השמרים שבתוכם ,ולקחת תרופות טיבעיות בהתאמה אישית. אני יכול לעזור

harduf9

New member
אנטיביוטיקה לשן לוקחים (בד"כ) לתקופה קצרה

כך שנראה לי שזו לא בעיה, ויש גם מה לעשות בנידון. מעבר לכך, הטיפול בקנדידה צריך להעשות עם מטפל פיזי ולא אינטרני. חוץ מזה עדיין לא שמעתי על קנדידה שהתרגשה מדקטרין. אשמח לשמוע אם טעיתי. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה