שלום.

שלום.

בארצות הברית (Billboard Hot 100), למאריה קארי יש את מספר הסינגלים שהגיעו למקום הראשון הרב ביותר. בבריטניה (UK Singles Chart), לאלביס פרסלי יש את מספר הסינגלים שהגיעו למקום הראשון הרב ביותר. אשמח לדעת מהו המצב בגלגל"צ. תודה

me123

New member
המממ...

החל משנת 2006: MIKA בילה בפסגה - 17 שבועות עם 4 שירים שונים. Rihanna בילתה בפסגה 17 שבועות גם היא עם 4 שירים שונים. Nelly Furtado בילתה 9 שבועות רק החל מ-2006(לא כולל 2001). אם אני אחשוב על עוד כמה משמעותיים - אגיד לך

TheRasmus

New member
אתה מתכוון מאז שהמצעד עבר מגל"צ לגלגל"צ?

שזה היה בתשס"ב אם אני לא טועה או גם לפני כן?

TheRasmus

New member
אני כמעט בטוח שלפרוייקט של עידן רייכל

זכורים לי לפחות 5 שירים שלו ששהו במקום הראשון, ויכול להיות שהיו עוד. כבר הפסקתי לעקוב אחרי המצעדים השבועיים מאז סוף תשס"ה, ואין לי מושג מה קרה שם מאז, אבל לא חושב שהיה אומן ספציפי אחר שהיו לו יותר מ-5 שירים בפסגה. תנסה לשאול גם בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה או בפורום 314.

TheRasmus

New member
לגבי נלי פורטאדו ב-2001

I'm Like A Bird היה 4 או 5 שבועות במקום הראשון. Turn Off The Light הגיע בשיאו למקום השני. מאז שמצעדי גלגל"צ השבועיים חזרו אני חושב שלקולדפליי היו הכי הרבה שירים במקום הראשון. Trouble, In My Place,The Scientist, Clocks, Speed Of Sound, Fix You, Talk, The Hardest Part, Violet Hill, Viva La Diva, ו-Lost סה"כ 11 שירים.

me123

New member
Lost לא היה מקום ראשון... הוא הגיע עד מקום 2.

לגבי השאר אני לא יודע

TheRasmus

New member
לגבי Lost אתה אמור לדעת

Violet Hill ו-Viva La Vida היו בוודאות, ואתה בטח זוכר ממני כמה זמן. לגבי השאר אני בטוח, חלקם אני זוכר אפילו את מס' השבועות שהיו בפסגה. Speed Of Sound - חמישה שבועות Fix You - שישה שבועות Clocks - שלושה שבועות The Hardest Part - שבוע אחד Talk - שבועיים או שלושה. In My Place אני בטוח ב-99% שהיה, כשאעשה בחדר סדר לפסח אחפש את הרשימה של המקומות הראשונים של 2002 ואגיד לך כמה שבועות.

למעלה