שלום..

שלום..

שאלה?!. תהיתי .. מי הזמרת ששרה עם ווית`ין את השיר somewhere בהופעה - black symphony ואם יש לה להקת מטאל/גותי משלה?

Anneke van Giersbergen

היא באמת זמרת מדהימה. היא הייתה עד לפני שנה וחצי בלהקה the gathering, ואני מאוד מאוד מאוד ממליץ לך לבדוק אותם. אמנם הם לא בדיוק גות'יק מטאל, ובאלבומים האחרונים גם לא בדיוק מטאל, אבל זה לא אומר כלום. הם להקה פשוט מדהימה ויוצאת דופן באיכות שלה. תבדוק את האלבומים Mandylion, nighttime birds. הם הכי קרובים להגדרה שביקשת. היום אנקה סולנית בלהקה שהיא הקימה- Agua de annique.. לא בטוח לגבי המוזיקה שהם עושים, כי לא התעמקתי בה, אבל אתה מוזמן לנסות ולספר מה אתה חושב

yael627

New member
אתה יודע מה באמת מוזר?

שביו טיוב והכל אנשים מזהים אותה כטאריה... זה ממש מוזר
(האמת אני לא בטוחה אם מדובר על הסולנית של The gathering וגם לא בשיר somewhere... אם אני לא טועה זה היה Our farewelI)

הזה בOF זו באמת טעות אינטרנטית, ודי דבילית

לדעתי כי היא לא נראית ולא נשמעת כמו טאריה XD וזו לא אותה אחת מTHE GATHERING

רואים אותה בDVD של ME בדיסק השני,

היא מופיעה שם גם באיזה חלק של מאחורי הקלעים וגם בהופעונת-אקסטרה הזאת או מה שזה לא יהיה, לא זוכרת כבר. ++ רואים שהיא מנצחת על המקהלה בהופעונת ההיא.

טאריה??! מנייטוויש??!!!

ממש ממש לא!! יש לי את ההופעה Black symphony בדי.וי.די. הופעה מדהימה ומרגשת. ובוודאות זו לא טאריה. וכן זה בשיר Somewhere. . ולא ב- our farewell.

Ice Queen 7

New member
את מדברת על DVD אחר, של Mother Earth

שם יש את זאת שמבלבלים עם טאריה (ושאפילו לא מזכירה אותה אבל לא משנה) והוא שאל על זאת מBS

למעלה