שלום

שלום

אני דנה ואני חולת CF ויש לי שאלה... בזמן האחרון אני מרגישה חנק כזה ותחושת כאב בבטן וקצת מעל... אמ.. דבר שלא קרה לי... תוכלו בבקשה לשתף אותי מהידע שלכם מה זה יכול להיות?? ועוד שאלה מה זה שיעול דמי?? כי ניראה לי שיש לי תענו בהקדם תודה:)

הדסי22

New member
היי דנה

מה נישמע?? לדעתי תיפני עם זה למרפאה שלך!!! הכאבי בטן זה אולי קשור לכדורים שלך שאת לא לוקחת באופן סדיר או כמות נכונה ובקשר לשיעול דמי זה מאוד מאוד מאוד מסוכן דנה אולי זה מסמל על חיידק פסדומונס... אל תוותרי לעצמך הקפידי נא לעשות את כל הטיפולים ותרגישי טוב. והכי חשוב אל תזלזלי בזה תיפני למרפאה במיידי.

itamarc8

New member
דנה שלום לך

שלום לך את צריכה לפנות מידיי לבית חולים באיזור שלך דחוף אולי יש לך דלקת ריאות והכאבי בטן כמו שאמרה הדס אולי חלוקה לא נכונה של הכדורים או שנוטלת יותר מידי ולכן להגיע מיד לבית חולים ולדבר עם הרופא הסי אפ לא להזניח ללכת מיד אבל לא בפניקה כן ותדווחי מה קרה בסוףהמון בריאות

sporTV

New member
צהריים טובים דנה

אני מקווה שפנית למרפאה שלך לקבלת עזרה. הפורום לצערנו לא יכול לשמש כמושיע.... ולא תמיד "עונים בהקדם". איך את מרגישה? והכי חשוב, ברוכה הבאה - כייף לראות פנים חדשות!

sporTV

New member
מאוד מסוכן

אני מתכוון מאוד מסוכן שאת רוצה לשמוע את התשובה מאיתנו. אני חושב שמי שיענה לך יתגלה כחסר אחריות מוחלט. את חייבת לפנות לרופאים שלך בנושא ולא אלינו!

למעלה