שלום,

טליה1106

New member
שלום,

אני חדשה פה. לצערי לא כ"כ חדשה בסטטוס. שנתיים וקצת.... למרות ה"וותק" עדיין מתקשה לחזור למסלול. מרגישה שהזעזוע טרם חלף. יש לי שתי בנות קטנות. בנות 8 ו- 4. אני מתפקדת, אך מרגישה שאני לא מצליחה ממש לחזור לחיים. אני מנסה שלא להרגיש "קורבן", ולא לרחם על עצמי, אבל לפעמים זה חזק ממני. יש לכם עצות איך לעלות חזרה על הדרך לחיים, ולא לנסוע רק לידה?? אשמח לשמוע. תודה.

yamkachol

New member
שלום וברכה לך טליה 1106 ../images/Emo140.gif,

כן, ההתמודדות עם האובדן לא פשוטה כלל וכלל. האם את חשבת להשתתף בסדנא להתמודדות עם אובדן בן/בת זוג? אני השתתפתי בכזו, ועזרה לי לעזור לעצמי. התחלתי אותה, כשהרגשתי את כל חיי בשחור, ויצאתי משם כשראיתי (הרגשתי) את כל חיי בוורוד... אשתי התאבדה, לפני כשלוש שנים ונשארתי עם חמישה ילדים , אז בני 8 עד 14 שנים. כל הכבוד לך על ההתמודדות שלך , ויופי שאת מצטרפת לחברתינו. ברוכה. חגי

../images/Emo24.gifטליה יקרה

את שואלת את שאלת השאלות ... כיצד לעלות על דרך החיים ..או במילים שלי להתאלמן ולהמשייך לחיות .. לדעתי בראש וראשונה זו בחירה , למרות זאת רבים מאיתנו זקוקים לעזרה ..וכמו שים כחול כתב לך ,גם אני ממליצה על סדנת התמודדות עם אובדן ... מזמינה אותך להצטרף אלינו ולמפגשים שלנו לשתך ולהשתתף להתמך ולתמוך ..זה עוזר ... ותמיד זכרי החיים נועדו לחיות אותם, נצלו עד כמה שניתן, כל יום שחלף לא יחזור עוד לעולם בהצלחה לרשותך תמיד טלי

אלמוג127

New member
היי טליה

כפי שלמדתי בזמנו...אלמנה 6 שנים.. ברגע שמפסיקים לשאול למה...ההחלמה מתחילה ישנם מקרים..לאורך השנים...(בדרך כלל שמשהו לא מסתדר לנו) שישנה צניחה ..זה בסדר החוכמה היא לקום חזרה..ואם צריך בכוח...ברמת הוראה למוח...לא קל בהתחלה אבל תירגולים עוזרים זה שאת שואלת כאן מראה על רצון לא לשקוע אולי כדאי לך לשים מוזיקה אני בזמנו כתבתי המון...שפכתי על הנייר את כל מה שהיה לי זה עוזר מאוד.. נוסף לכך יש את הסדנא של ויצו וכפי שקראתי כאן מתחילה חדשה..הייתי ממליצה לך להצטרף אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות

טליה1106

New member
תודה על התגובות.

את התהליך אני לומדת תוך כדי... יש בי רצון לחזור לחיים נורמלים, לשמחה שהיתה בי, אבל נכון לעכשיו זה נראה בלתי אפשרי. אמנם, הרבה יותר קל מאשר היה בהתחלה, אך עדיין העצבות הזאת קשה. היום נראה לי שלא ניתן בכלל לחזור לשמחה שהיתה. כאילו היתה שם נאיביות שאיננה היום. יחד עם זה, יש לי הרבה על מה להודות, ואני מודה
.... בקשר לסדנא, פ"ת קצת רחוק לי, אבל בהחלט אשקול את העניין. תודה שוב,

למעלה