שלום!!

MaNcHi 135

New member
שלום!!

כמו שכתבתי בפורום אסיה, אכתוב גם כאן. הוחלט על שיתוף פעולה בין פורום סדרות אסייתיות לפורום אסיה. מה זה אומר? שעכשיו אפשר להתפרס על שני הפורומים. כשכאן נכתוב על הדרמות ובמיוחד נחכה בכיליון עיניים לתגובות של מורן! ובפורום השני אפשר לעשות שרשורי ענק של תמונות, OFF דורס כזה, לדבר על כל המלוכסנים שעושים לנו את היום! וכל מה שבא לכם. ההחלטה נעשתה בהסכמה וביוזמה של שתי המנהלות. מצפה לראותכן!

kiCkiC

New member
שלום שלום ../images/Emo8.gif

הגיע הזמן באמת לשיתוף פעולה
ולמי שמחכה... הסיכום בדרך, פשוט כל כך הרבה קרה היום שלא היה לי זמן

desire33

New member
למה לא להפוך את 2 הפורומים לפורום אחד גדול?

שמעו הקהילה תהיה הרבה יותר גדולה, יותר אטרקטיבית, יותר מעניינת. יהיו 2 מנהלות פעילות במקום 1 לכל פורום. אני ממש ממש ממליצה ל2 המנהלות לאחד את הפורומים לפורום אחד גדול. שיעסוק אך ורק בבידור האסייאתי, וכך נהפוך את הקהילה לגדולה וטובה יותר בשביל כולנו. אני לא רואה משתמשים/ות שנכנסות לפורום הזה, ואז פתאום לשמה, זה מבלבל. תחשבו על הרעיון, אני מאמינה שרוב הקהילה תתמוך באיחוד גדול בין השניים.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifיש משהו בדברייך,

אבל אז זה אומר לסגור פורום אחד. ולי אישית ממש חבל שהפורום הזה יסגר.

למה שהוא יסגר?

לפורום הזה יש יותר וותק מהשני (זה לא אומר כמובן שהוא יותר טוב חלילה). בכל אופן, עיניין סגירת ופתיחת פורומים היא באחריות הנהלת תפוז וכמו שההנהלה פתחה פורום אחר אם היא תראה לנכון היא גם תסגור אחד אחר...או שלא.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifבתכלס,

אי אפשר לדעת איזה פורום יסגר XP.ואני מעדיפה גם לא לחשוב על זה

MaNcHi 135

New member
צודקת ולי חבל

שהפורום השני יסגר מה גם שבפורום הזה אסור לעשות שרשורי תמונות ענקים וזה מובן בהחלט.. בינתיים שני הפורומים ישארו פתוחים. וזה ממש לא מבלבל, לפחות לא לי... אני נכנסת גם לכאן גם לשם וגם לפורום קוריאה...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifבדיוק~

אני גם לא רואה סיבה שזה יבלבל~ בסופו של דבר זוכרים את הכינויים/שמות של אנשים
.

למעלה