איך זה שבדיוק שאני צריכה את האינטרנט, מנתקים
לי אותו?? (ותודה להוט על הניתוק הברוטאלי) תודה לכולכם על המסרים ועל המילים החמות. בסוף הוא לא עזב אתמול, משיקולים טכניים (עכשיו אתם בטח תוהים וואט דה פאק איז שיקולים טכניים....חחח.... פוליטיקאית אני כבר לא אהיה). אני מניחה שזה יקרה בקרוב. יש לי מצב רוח די טוב, שזה מדאיג אותי אולי אני בהדחקה או לא קולטת בכלל. מה שכן מלחיץ אותי זה להסתדר מבחינה כלכלית ושאני לא אזדקן לי לבד (טוב, אלו לא סיבות להישאר ביחד, בכל מקרה). קודם כל צריכה למצוא עבודה ודירה. מאמינה שאחרי זה הכל יסתדר ויהיה מצוין. הפרידה ביננו ידידותית ולא מגעילה. הוא אבא מצוין והחיבור בינו לבין הילד מעולה. הוא מאוד בסדר איתי בפרידה הזו, ואמר שיעזור לי ככל יכולתו. ושאלה - אני גרה בתל אביב, אמא שלי ואחי בשרון, הבחור יעזוב לדירה אחרת בתל אביב ויש כאן גם את אח שלו. אני מתלבטת האם עבור לאיזור השרון, כדי שאמא שלי ואחי יעזרו לי, או להישאר במרכז ככה הבחור יוכל לראות את הילד יותר, וגם הוא וגם אחיו יוכלו לעזור לי בבייביסיטר וכאלה. אם אני אגור בשרון אז הבחור יוכל לראות את הילד רק בסופי שבוע, ואם אני אגור במרכז הוא יוכל לראות אותו איזה פעם בשבוע באמצע שבוע ובבקרים מדי פעם בנוסף לסופי השבוע. הוא עובר עכשיו לעבודה חדשה ולא ממש יודע את השעות שנהוגות שם עדיין. מצד שני, אמא שלי עובדת ואדם די עסוק בערבים. היא אמרה שתעזור לי, אבל מהיכרותי איתה אני לא בטוחה כמה אפשר לסמוך עליה בקטע הזה, ובנוסף לכך שחוץ מאמא שלי אני אהיה די מבודדת שם. אני גם די מבודדת פה, אבל כאן יש לי חברה או שניים, וגם הרבה יותר קל להיות מבודד בתל אביב ולהסתובב בכיף בעיר, מאשר באיזור נתניה (לדעתי). מצד רביעי, אח שלי הוא עצמאי וזמנו די בידיו ואני מניחה שזה יהיה נוח שהוא יהיה זמין לעזור לי גם באמצע היום. מצד רביעי, הוא לפעמים כזה מעצבן שאני לא בטוחה כמה אנחנו נסתדר וכמה הוא יעזור לי (למרות שהוא ממש בסדר ומראה נכונות והכל). נכון שבמרכז יותר יקר, אבל זה בכמה מאות שקלים בודדים שמתקזזים יפה מאוד עם הנסיעות הרבות לכל מקום שעושה מי שגר באיזור השרון (תקנו אותי אם אני טועה). אז מה דעתכם?