שלום

yurika

New member
שלום

מישהי כאן כתבה שלהצטרף לסטטיסטיקה זה לא כל כך נורא. נו אז גם אני פה. לא גרושה. אבל בשבת הבחור עוזב. אקס-בחור, ליתר דיוק. עוד לא יודעת מי מו מה כמה ולמה. מקווה שיהיה טוב. צריכה תמיכה, ושיגידו לי שיהיה בסדר. ושאני אסתדר. אצלי קצת שמח קצת עצוב. יש לי ילד בן שנה וחודשיים, ואני אשמח לשמוע מבנות במצבי מה הולך ואיך הולך. טיפים לפרידה יפה (אם יש כזה) ואיך מסתדרים ומה עושים קודם. בברכת יוצאת לאור לילה טוב וחמים

../images/Emo24.gif

מוסיפה למה שכבר נאמר- השד לא נורא כל כך. נכון שזה לא מה שייחלנו לו, אבל הוא בסדר גמור אחרי שלומדים להכיר אותו (ולפעמים, ככה בשושו בלי שמרפי ישמע- הוא הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם). הכי חשוב לזכור- שאת לא לבד בדבר הזה.

הסדרי ראיה

בגיל הזה ביקורים קצרים ותכופים- במקרה שלי זה היה שלוש פעמים בשבוע שעה וחצי. (לאב כמובן) תנסו גישור להגיע להסכם אם עשיתם הסכם ממון שפר גורלכם, אם לא תזהרו. יש דירה ? אם יהיה טוב ? זה מאוד תלוי, סלבריטאים מתגרשים ומתחתנים בלי בעיה. אנחנו לא. לא לכולם קל. צריך לדעת עם מי להתחתן וממי להתגרש. תזהרו ממלכודות: כלומר בבית המשפט זה יכולה להיות סחבת של (בנתיים שנה ושמונה) כמו במקרה שלי. נסו להגיע להסכם הוגן הוגן הוגן. תזהרו מעו"דים ציניים מחררי ריב ומסיתים. יש בינכם ויכוחים ? מאוד חשוב לא להגרר למריבות. ביחוד לא ליד הילד. אם תרצי אוכל להמליץ לך על מגשרת (לדעתי) טובה. ( או שהיא יכולה גם ליצג אותך, תפני אלי במסר) שיהיה בהצלחה, עם מינימום נזקים.
האא כמעט שכחתי
בלון|
בלונים לזעטוט

שאלה רטורית

יעוץ זוגי ניסיתם ? לא בטוח שיעזור, אבל זוג חברים שלי עם ילד, כמעט התגרש אבל הם היו אצל מספר יועצים, אח"כ אצל אורית ארבל- כיום הם יחד, ימים יגידו אם החליטו נכון....

yurika

New member
צודק! רק באתי וכבר אני עושה הפליות.

אבל מה לעשות, כרגע מעניין אותי הצד שלי. לשמוע מבנות אחרות שעברו את זה. מה לעשות, בנים לא עוברים אותו הדבר, בעיקר בגלל שהילד נשאר לרוב אצל האמא וההתמודדות אח"כ היא שונה לגמרי מההתמודדות של האבא. מסכים איתי? בכל מקרה, אתה צודק, התכוונתי שאני רוצה לשמוע מבנות רק בקטע הספציפי של התמודדות של פרידה עם ילד. לגבי שאר ההתייעצות והטיפים שביקשתי, אני בהחלט אשמח לשמוע גם מה קורה עם הצד השני, מהבנים כאן. תודה

yurika

New member
הלוואי שזה יהיה שלוש פעמים בשבוע.

הוא לא יוכל לעשות את זה לצערו ולצערי. הוא עובד עד מאוחר ועכשיו מתחיל עבודה חדשה ככה שבטח ייתן שם פול פאוור, לפחות בהתחלה. אנחנו עוד לא עושים כלום, חוץ מזה שעשינו סיכום בנינו על ענייני כספים. סה"כ הדבר הגדול האחרון שקנינו היה שולחן מאיקאה מ150 ש"ח. אין יותר מדי על מה לריב ומה לחלק. אני מאמצת ומסכימה עם מה שכתבת על עורכי הדין ולנסות לא להגיע לחיכוכים ומריבות. אנחנו מאוד משתדלים לדבר על כל דבר ולעשות את זה נקי כמה שאפשר. תודה על התשובה.

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני כבר דקה מול המחשב ב"מה? מה? מה?" בקול רם... יקירתי, קודם כל, יהיה בסדר- הכל מסתדר בסופו של דבר. אמנם לא במצבך, אבל יש פה כמה וכמה נשים נפלאות שישמחו לייעץ לך בנושא. קבלי עוד
ותדעי שזה לא סוף העולם, ואם את צריכה עזרה או כל דבר- אני במרחק מסר אחד קטן

בטח שיהיה טוב ../images/Emo24.gif

אופ יוריקה, שעה אני מנסה לכתוב ולא יוצא לי כלום. אז קודם כל , יהיה בסדר
אני לא במצבך , כי לנו אין ילדים , אבל אני יכולה להבטיח לך שזה יהיה בסדר זה באמת באמת לא כזה נורא. טיפים לפרידה יפה ? אצלי למשל , הוא שונא אותי , או לפחות מתנהג כאילו הוא שונא אותי. פעם אחת הוא מדבר יפה ונעים יום למחרת הוא מטאפורית זורק עליי אבנים. מכל השיט הזה אני הכי ממליצה *לך* להתנהג בנימוס , באדיבות , לא לצאת מהכלים, עד כמה שזה נשמע קשה, לשמור על שלווה איתו או כשאת מדברת איתו ואפילו אחר כך ללכת להוציא את העצבים עליו במקום אחר- להתפרק אצל המשפחה או אצל חברות, אבל לנסות לא להגיע לתחתית של שפה לא יפה , כי זה פשוט מתסכל אחר כך ומזהם את הנפש. חסה אמרה לי משהו שהתברר כמאוד נכון (אני דיברתי איתה כשעוד היינו במצב ביניים , טרום שיחת העזיבה) - היא אמרה לי שאנחנו נמצאים במצב שאנחנו עוד לא מתנהגים כזרים מוחלטים , אבל זה יקרה בקרוב מאוד ועליי להתכונן. והיא צדקה. לתת לו את הזמן (אני לא יודעת מי יזם את הפרידה או למה , פשוט מנסה להוציא את כל מה שיש לי). איך מסתדרים ? תראי שפשוט זורמים , עד כמה שזה נשמע אידיוטי להגיד את זה. הדברים מסתדרים, יש לך ולילדון בית - וזה הכי חשוב. משם את תראי שלחיות לחוד זה לא כזה נורא, במיוחד אם את אומרת שקצת שמח לך עכשיו , נכון שגם קצת עצוב, אני עזבתי גבר עם אופי אלים , ומשום מה היה לי עצוב , אבל השמחה וההקלה הגיעה מאוד מהר. אז זה טבעי. מכאן אני ממשיכה במסר אלייך ושולחת לך הרבה אהבה

yurika

New member
האמת שהרבה אומרים לי את זה, שעכשיו אנחנו

עדיין לא זרים ויש איזו שהיא תקשורת וברגע שהוא יעזוב ונהיה כבר זרים אז חוקי המשפחק ישתנו. זה מפחיד אותי, האמת. ואין לי דירה. אני צריכה לחפש משהו. ככה שהמצב לא הכי יציב מהבחינה הזו, אבל אני מאמינה שיסתדר בסופו של דבר. מאמינה בלעשות ולא לקפוא על השמרים ולהתפלל לטוב (טוב, לא מאמינה שאני, החתולה העצלה מהקומה הראשונה, כותבת את זה, אבל אני באמת מאמינה בזה). חיים פעם אחת. זו לא חזרה גנרלית עכשיו, אין שידור חוזר. יודעת שאני משתמשת במשפטי שירותים ציבוריים, אבל אני מתכוונת לזה וחיה ככה ולוקחת הכל בפרופורציות. כבר חויתי דברים קשים יותר. (תזכירו לי את ההודעה הזו כשאני אהיה על הקרשים, טוב?).

33ה

New member
../images/Emo24.gif

יהיה בסדר ואת תסתדרי (אני גם ממושמעת, וגם באמת חושבת ככה) טיפים לגירושים+ילד אין לי, אבל על נושאים אחרים יש לי דווקא הרבה דעות ואת מוזמנת תמיד- למסרים, לטלפון, או ל

לכל אחת את נותנת קפה קר? חשבתי שאני מיוחדת../images/Emo7.gif

תגידו מתי ונארגן עוד מפגש תמיכה (או עוד סיבוב בנמל
)

33ה

New member
אני זונעת הקפה הקר...../images/Emo152.gif

יאללה, תבואו בהקדם לפני שיקפוץ עלינו החורף ויהיה קר מדי למפגש חצר...

הוווווווווווווווווווו

יאמי יאמי. מפנה מקום של כבוד במקרר. אפילו קניתי כפיות לכבוד המאורע. לכבודך יש עוגת חלבה. איך אני? הא?

למעלה