שלום!

gracie

New member
שלום!

זקוקה לרעיון... אני לא בטוחה אם זה המקום, אבל אני בהחלט זקוקה לרעיון מקורי: אני בת 23, גרה בדירת סטודנטים בבאר שבע. אני מתחילה ללמוד השנה באמצע נובמבר. הבעיה שלי היא, שכל כך משעמם לי, שאני מטפסת על הקירות! אני צריכה למצוא איזה שהוא תחביב, פרוייקט, או משהו ללמוד במשך החודש הקרוב. אין לי כסף ב-כ-ל-ל, כך שלקנות כלי נגינה או חומרי יצירה לא ממש פרקטי לי. ועבודה לא ממש אפשר למצוא לחודש בלבד, כי הכל עם התחייבות לשנה... אשמח לשמוע, תודה! :)

My EmOtIoN

New member
המממ

קודם כל עבודה את לא חייבת לחודש. תעבדי החודש הזה וגם במשך הלימודים. דבר שני את יכולה לנסות עבודות מזדמנות. בייביסיטר, הורדת כלבים, תליית פליירים, מכירת לימונדה
את יכולה להתנדב.. אני בטוחה שיש המון מקומות שישמחו לקבל אותך. את יכולה לאמץ כלב שזה חינם כמובן ונותן המון. את יכולה ללכת לטייל בארץ, ים, גליל וכ'ו זה קשה כי כסף הוא דבר מאד דומיננטי בחיים שלנו.. קשה לעשות דברים בלי כסף..

KarinDi

New member
אל תטפסי על הקירות...

זה מסוכן! מצחיק..היום בבוקר קמתי מזמזמת ללא הפסקה את השיר שבחתימה שלך... בכל אופן, כמה דברים שאפשר לעשות:
לעשות את שביל ישראל
לעלות על הרכבת הראשונה במגיעה לתחנה ולעשות טיול בעיר אחרת
כמו שכבר הציעו, להתנדב
ללמוד שפה
המון מקומות מציעים הנחות משתלמות לסטונדטים, אז יום למשל בגן החיות התנכי בירושלים יוצא יחסית ממש זול וממש כיף
לקרוא המון ספרים
להצטרף לפורום בנושא שמעניין אותך, יש פורומים שיכולים לספק שעות של הנאה-קישורים מעניינים, ארכיון הפורום ועוד
גם תחביבים יקרים כמ ויצירה לסוגיה, אפשר לעשות בתקציב נמוך...אני סטודנטית שחיה בדירה ושכורה ומתכננת חתונה ועדיין מתעסקת בעיצוב כרטיסי ברכה ואלבומים, השאלה היא רק איך עושים ואיפה קונים...נכון-אני לא קונה מכשירים יקרים וניירות מסויימים, אבל יש לי תקציב חודשי לטובת העניין וזה מספק לי המון המון הנאה וסיפוק...
להתחיל לעשות ספורט מסויים, עדיף להתחיל לפני שנת הלימודים, כדי להיכנס לשגרה

gracie

New member
הא הא!

אם כבר מדברים על ללמוד שפה, באמת התחלתי לעשות את זה ויש לי המלצה: האתר לייב מוקה http://www.livemocha.com/ הוא אתר ללימוד בחינם, ממש מעולה! עם מעקב על ההתקדמות שלך, ועזרה ממשתמשים שמדברים את השפה שאתה רוצה ללמוד. התחלתי ללמוד איטלקית! מומלץ בחום!

למעלה