שלום

Ki sS M y S

New member
שלום

(אני פעם ראשונה פה) אני חייבת המלצות, יש לי עבודת כוראוגרפיה שאני צריכה לעשות, ואני מחפשת מוזיקה למשהו מודרני, ניסיתי למצוא משהו אצל אניגמה אבל הקצב שלו ממש איטי ולא מתאים לי, ואני ממש לא מכירה הרכבים או ואטאוור שמבצעים מוזיקה שתתאים לי. עכשיו אני יודעת שזה נורא כללי מה שהסברתי וזה רק בגלל שאני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל לחפש מוזיקה כזאת ואני אפילו לא יודעת איך קוראים לסוגים של המוזיקה שאני מתכוונת אליהם אז אם הבנתם משהו אני נורא נורא אשמח אם תמליצו לי לפחות מאיפה להתחיל לחפש! תודה רבה רבה מראש
קיס.

@יעל@

New member
אם את רוצה משהו בסגנון של אניגמה

אז יש גם את "ארה" (ERA) שהם גם עושים קטעים ווקלים (ככה נראה לי קוראים לסגנון הזה) ויש גם את וונגליס ואת יכולה לחפש בחנות תקליטים קטעים ווקלים בסגנון אינדיאני או הודי אם את רוצה ותאמיני לי לא חסר......

In Your Room - Depeche Mode

אם הייתי יודעת לרקוד, הייתי עושה לזה ריקוד בעצמי. בכלל, לדפש מוד יש קצב טוב לריקודים בחלק מהשירים. עוד שיר מגניב שאפשר להשתמש בו הוא Prince Charming - Adam And The Ants אבל צריך הרבה אומץ וביצים והרבה יצירתיות לעשות ממנו משהו. אני חושבת שזה יכול להיות מגניב. אה כן ! ויש כם את Hold me, Thrill Me, Kiss Me. Kill Me - U2 פעם עשיתי לו ריקוד מודרני מגניב שכזה. מקווה שעזרתי!

Ki sS M y S

New member
תודה רבה לכם!!!

נתתם לי נקודת התחלה לפחות... (זזתי לחפש ת´שירים)

למעלה