שלום

מייפלס

New member
שלום

אני מעונינת להתחיל טיפול קאוצ'ינג . אני מחפשת מאמנת מאיזור המרכז - שרון : ת"א , רמת השרון , הרצליה , רעננה , כפר סבא , הוד השרון . מה טווח המחירים ? מה נחשב לזול ומה ליקר ? באיזה תחומים קאוצ'ינג עוזר ... "מטפל" ?

שלום מייפלס../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לעולם האימון. אשמח אם תוכלי לכתוב קצת למה בחרת לפנות לאימון, ובמה היית רוצה שיקרה שינוי בחייך? כך תוכלי לקבל המלצות יותר ממוקדות. |חיבו

מייפלס

New member
אז ככה

אני גרה בבית עם אמא אלימה ואני רוצה לצאת מהבית החוצה , להתפתח ולהתקדם ואני מרגישה שלא מצליחה , גם בגלל אמא , אבל גם בגללי . אני תקועה ולא מצליחה להשתחרר .

טלשנהב

New member
שאלת חיזוק

ערב טוב מייפלס, ראשית אני רוצה לומר לך כי עצם פנייתך הינה צעד קדימה ומשמעותי לעבר השינוי לו את מייחלת ועל כך כל הכבוד
ברשותך, הייתי רוצה לבקש ממך לדמיין את עצמך לאחר השינוי, מי תהיי לאחר השינוי? כיצד תראה המציאות החדשה? מקווה שעזרתי לראות את השינוי. בכל מקרה, אשמח להמשיך לעזור. "מחשבה יוצרת מציאות" טל שנהב מאמנת אישית ומנחת קבוצות אימון [email protected]

מייפלס שלום לך

גם לי כמה שאלות לך. האם את מוכנה לשתף? את כותבת שאת לא מצליחה להתקדם ולהתפתח גם בגללך. יפה שאת לוקחת על עצמך חלק באי ההתקדמות שלך. יכולה לספר קצת על זה? על החלק שלך? ובאותו הקשר, מה זה עבורך להיות תקועה? המושג הזה תקועה, איפה הוא מופיע במציאות שלך? במערכות יחסים? בעבודה? בזוגיות? באילו תחומים נוספים? מה גורם לך להיות תקועה? יכולה לתת דוגמה? יכולה לספר קצת על עצמך? בת כמה את, אגב?

coach miriam

New member
היי מייפלס

אתחיל מהסוף אימון אישי כשמו כן הוא והוא מטפל בכל תחומי החיים שהאדם רוצה לעשות בהם שינוי. הטכניקה היא נקודתית ומתמקדת בתחום שבו את רוצה לעשות את השינוי. ללא ספק זה מקרין על יתר תחומי החיים האחרים של האדם. זה לא דומה לטיפול כי לא עוסקים בהרחבה בבעיות העבר ובגורמים למצב אלא עוסקים במציאות העכשוית ואיך לנצל את מה שיש כדי לזוז קדימה. כל מה שכתבתי לך זה כמובן על קצה המזלג ומאוד כללי. אם את מטופלת אצל פסיכולוג או פסיכיאטר זה לא סותר אבל את צריכה לידע את המאמן שלך. יש בעיות שאימון אישי לא יעזור בהן, לפחות לא לפני שהאדם יקבל עזרה מסיבית. מצבים כמו דיכאון עמוק, חרדה ואובססיות כמו למשל בספורט מאמן לא יכול לעבוד עם אדם עם רגלים פגועות, ראשית צריך לטפל ברגלים ורק אחר כך לאמן אותן לרוץ. טווח המחירים הוא מ -0 אצל סטאז'רים ועד כמה שהמאמן מחליט לקחת. הכי גבוה שאני שמעתי עד עכשיו זה 500. אבל לא אתפלא אם יש גבוה יותר. זה מעולה שהגעת למקום שבו את כבר מוכנה לקחת אחריות חלקית על מצבך ולעשות שינוי ואני מאחלת לך הצלחה.

לראות את הדרך ולצעוד בה

שלום יקרה, קאוצ'ינג עוזר לקדם מטרות אישיות שאנחנו לא מצליחים לקדם בעצמנו. לשם כך צריכה להיות מטרה. לפי מה שכתבת המטרה הראשונית היא לצאת מהבית וזה ייתן לך סביבה תומכת להמשיך להתפתח ולצמוח. הקואצ'ינג יכול לעזור ב: - להגדיר יותר בבהירות לאן את רוצה להגיע, מה את מתכוונת בלהתפתח ולצמוח - לעזור לך לבנות את הדרך מאיפה שאת היום למקום שאילו את רוצה להגיע. מה הדרך שתהיה נכונה, נעימה, קלה יותר להצלחה עבורך. - לעזור לך למצוא בתוכך את הכוחות לעשות את הצעדים הראשונים, עד שתרגישי שאת כבר יכולה לעוף לבד. זהו תהליך מאוד מעצים - כלומר מחבר אותך לכוחות הפנימיים שלך - אלו שאת מכירה ואלו שאת אולי עוד לא מכירה. זהו תהליך קצר וממוקד תוצאות - ניתן לראות הישגים ותוצאות בזמן קצר. מקווה שעזרתי לך, מוזמנת להמשיך לשאול. המון בהצלחה, באהבה,

מייפלס

New member
תודה רבה לכולכם

על שעניתם לי כאן ופניתם גם במסרים . זה מאוד עזר ועוזר לי . ואני אברר על מאמנת מתאימה לי .

למעלה