שלום

eliaso

New member
שלום

שלום- לאחרונה שמעתי על פורום זה מחבר ועכשיו יש לי בעיה שנראה לי מתאים לשאול כאן. יש לי נגן קריאיטיב זן 8 גיגה שעובד נהדר, אבל כמות הזיכרון לא מספיקה לי . ראיתי כרטיס 16 גיגה HCSD (הכרטיס הוא במהירות 15 מגה לשניה) באתר של קריאיטיב כתוב שאפשר להרחיב את הזיכרון ללא הגבלה- זה אאומר שזה נתמך?(יש חריץ SD במכשיר) אם כן ,הכרטיס זיכרון יאט את המכשיר?- יקח יותר זמן לעבור מתיקייה לתיקייה ולהפעיל קבצים? עוד שאלה - אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR איך האוזניות סנהיזר CX300? ראיתי באיביי אותם ב 8 דולר חדשות- זה הגיוני? תודה רבה לכל העונים

tweeg

New member
תגובה

לזן אין הגבלה של נפח,הייתי בודק בפורומים שלו עם מישהו ניסה את הכרטיס כבר אומרים שהרחבה מאיטה קצת,לא נראה לי זה יפריע אוזניות טובות,קצת מעצבן שהם מתבלות(הנה מילה שלא יצא לכם לכתוב הרבה) אחרי בערך שנה,אבל הם נשמעות טוב והם אחלה אוזניות אומרים הרפרנס 220 של jbl טיפה יותר טובות יש להם המון זיופים,8 נשמע לי נמוך מדי תשווה עם האתר של סנהייזר,ותראה כמה מוכרים שם (קח בחשבון שמשלוח עולה גם הרבה)

eliaso

New member
,תודה אTWEEG

המשלוח עולה עוד 7 דולר- כלומ15 דולר- כדאי לקחת את הסיכון? אני לא הבנתי מה להשוות באתר של סנהייזר. האם אתה יכול להמליץ על אוזניות טובות לנסיעות ולספורט? תודה רבה

tweeg

New member
תגובה

15 דולר זה אחלה מחיר,הבעיה שזה יכול להיות זיוף נראה לי אפשר להחזיר מוצר מזויף,ואם לא ההנהלה מפצה אותך (תבדוק בפ' ebay על מדיניות זיופים) הוראות איך לזהות זיופים יש בגוגל התכוונתי שתראה את המחיר המקורי שלהם,ואת ההפרש לעומת ebay אם זה ממש נמוך זה כמעט בטוח זיוף לדעתי הcx300 מתאימות,הם קטנות נוחות ויש להם אחלה סאונד לא רצתי איתם הרבה,אבל לא זכור לי בעיות בנושא (מישהו בפ' איפוד עושים איתם פרקור
) אולי תבקש ממישהו להקפיץ לך מחו"ל,לחסוך משלוח אבל שים לב שאתה מאבד את האחריות ככה (אחראיות לשנתיים בארץ)

למעלה