שלום:)

שלום:)

אני רון, בן 18. הכרתי את החוקים של פוטבול רק לפני חודשיים ואני די התחלתי להתעניין במשחק, אני עכשיו אקנה כדור פוטבול ואנסה לגרור חברים לשחק חח למרות שלפי מבנה הגוף שלי אין לי סיכוי במשחק הזה(רזה). וזה כמעט הכל למען האמת, אני כנראה בעד הפאקרס מהסיבה הפשוטה שרד פורמן מ"מופע שנות ה70" אוהד אותם חח אני לא אמריקאי או משו ואף אחד אצלי במשפחה לא אוהב פוטבול ככה שאין איזו מסורת של אהדה לקבוצה מסויימת או משהו כזה. וזהו, אשמח להצטרף לפורום ובו זמנית גם ללמוד יותר על המשחק יום טוב:)

laufgas

New member
היי רון

ברוך הבא!
דבר ראשון, זה שאתה רזה לא אומר שאין לך סיכוי לשחק פוטבול. זה רק אומר שאתה יותר מוגבל בלשחק מספר מגוון של עמדות, וגם זה לא תמיד. בסופו של דבר אתה יכול לשחק כל עמדה, אבל זה תלוי מי עומד מולך. וכדי שלא תרגיש לבד, גם אני לא אמריקאי ואין מסורת פוטבול אצלי במשפחה ככה שאתה לא לבד. פשוט תהנה מהספורט הנפלא הזה. יש במאמרים בפורום המון מידע שיוכל לעזור לך להבין יותר טוב את המשחק ולהכיר יותר טוב את הקבוצות. אתה תמיד מוזמן ואפילו יותר ממוזמן לשאול שאלות שיש לך. אגב, באת בזמן לא רע בכלל, עוד שלושה שבועות מתחילה העונה (כרגע אנחנו נמצאים באמצע טרום העונה). תחזיק חזק!

דבר ראשון, תודה ../images/Emo13.gif

חחח הרגת אותי עם ה"תלוי מי עומד מולך" ישר עולה לי תמונה של לוחם סומו ענק חח בNFL כבר ראיתי את המשחק הראשון, הפאקרס נגד סינסינטי, רק בפאקרס אני קצת בקיא בגלל המעזב של פארב, בעל כורחו. אני טס הערב לשבועיים ואני מקווה לחזור לתחילת שידורי הליגה. על הIFL כמעט ולא שמעתי בכלל למען האמת, ראיתי רק אתמול באיזה שירשור בפורום, על המאמרים אסתכל כשאחזור עכשיו אני מתארגן למטוס, אגב, בכל חנות ספורט נורמלית יש כדורי פוטבול? כי אני כבר שבועיים מחפש ולא מוצא חח אגב לפוטבול רחוב (3 על 3 או 4 על 4) יש חוקים שונים? כי יש אצלי בשכונה היענות לשחק אבל אפחד לא יודע את החוקים חח יום טוב

laufgas

New member
כדור וחוקים

האמת שלא קל למצוא כדור פוטבול בארץ, אבל זה ממש לא בלתי אפשרי. אני ראיתי שלושה כדורים של נייקי בראשל"צ בספורט ורטהיימר במערב לפני כמה זמן. סביר להניח שאם תחפש אתה תמצא, אבל זה עלול לקחת זמן. הם מחכים שתמצא אותם
לגבי חוקי רחוב - אני לא כ"כ בקיא בפוטבול רחוב, אבל נראה לי שגם אם תתארגנו 5 על 5 ותמצאו מקום טוב לשחק עליו (דשא) ותקבעו לעצמכם את החוקים שלכם באופן הגיוני, אתם תוכלו גם כן להנות. אגב, מאיפה אתה בארץ?

שוב תודה חח ../images/Emo13.gif

אני אבדוק בדיוטי פרי, לוקח לי פעם בכמה שנים לעבור שם אולי אני אקנה שם כדור, אגב מה המחיר הסטנדרטי של כדור כזה? 100 שקל? יש לנו מגרש כדורגל בגודל של...נראה לי 40 מטר שהוא טכנית מגרש כדורגל, אבל בגלל שהוא בלי גדרות אף אחד לא משחק בו כמעט, כמובן מגרש דשא. אני גר בשערי תקוה, זה חור קטנטן ליד פתח תקוה, ראש העין, ממש על הקו הירוק.

laufgas

New member
כדור כמו שציינתי עולה בערך 140 ש"ח.

אם אתה טס לארה"ב אולי כדאי שפשוט תקנה שם. תהנה בחו"ל.

RLFD

New member
אני קניתי ב 20 יורו כדור (שמסתבר שהוא

בלעדי לאירופה או משהו) של ווילסון F1900 בגרמניה, תחפש בחנויות ספורט אני חושב שתמצא שם.

Yo-man

New member
הי רון, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

דווקא קרוב אליך נמצא כפר הבפטיסטים, שם מתקיימים משחקים של הליגה הישראלית אחת לכמה שבועות, כך שתוכל לפחות לבוא לראות משחק או שניים ולהתרשם בעצמך. לגבי "ללמוד על משחקים" בפורום - אנחנו מתחיל את התחרות הקבועה שלנו בשבוע הראשון של הליגה. זו תחרות ניחושים, בגדול. דרכה ודרך הדיונים שיהיו בפורום תלמד הרבה על המשחקים והמהלכים בפוטבול. לגבי כדור - לאן שלא תיסע, הסיכוי למצא שם כדור יותר גבוה מאשר בארץ (לאן אתה טס באמת?) תהנה בחופשה ודבר איתנו כשאתה חוזר. יורם

תודה רבה ../images/Emo13.gif

לבלגיה והולנד, טיול משפחה חח ותחרות ניחושים זה דבר שאני אוהב, למרות שחוץ מגרין ביי, הג'יאנטס והפטריוטס אני די לא מכיר אף קבוצה כמעט, אה וגם הג'טס! חח כשאחזור, אני מקווה להיות פעיל בפורום, לא יהיה לי קשה בהתחשב בזה שחצי שנה אני בבית מחכה לצבא חח

JayneCobb

New member
וכמובן....

שכל שאלה שיש לך אתה מוזמן לשאול... תגלה שיש כאן צבא לא קטן של מסיונרים,שכל המטרה שלהם היא להסביר לאנשים למה פוטבול הוא הספורט הכי שווה בעולם... והם יענו בשמחה כמעט לכל שאלה שלך

meirhala

New member
../images/Emo45.gif אני אחזק את דבריך..

פוטבול הוא הספורט הכי שווה בעולם
עכשיו ברצינות.. משחק ממכר!

avishaiam

New member
לא על הקו הירוק- מעבר לקו.

אל תנסה להיתמם. יש בחור מאלקנה שמשחק/שיחק בליגה יותר פרטים תקבל מזקני הפורום אני לא כ"כ מכיר אותו, אולי הוא יסכים לבוא לעזור. לא שאני גר בשטחי"49"...גר בטלמון. ואם כבר מדברים על האיזור- שי, מתי מארגנים בחשמונאים/מודיעין?

למעלה