שלום !

khtbua

New member
שלום !

קראתי קצת באינטרנט לגבי חלומות צלולים... ואז נזכרתי שלא פעם קורה שאני חולמת חלום, ואז מבינה שזה בעצם חלום. כיאילו אני חולמת ויודעת שאני בתוך חלום.. חח פעם אני זוכרת שגם התחלתי לכוון את החלום איך שאני רוצה אבל אז התעוררתי. כיאלו יצאתי מריכוז... ופעם אחרת זכור לי שצבטתי את עצמי בחלום ולא התעוררתי אז כנראה האמנתי שזה "מציאות" ולא חלום. וגם קורה לפעמים שאני חולמת חלום, מתעוררת ממנו.. וכשאני חוזרת לישון אני ממשיכה לחלום אותו. רציתי לשאול אם יכול להיות שאלה באמת חלומות צלולים?! - הקטע הוא שאז בכלל לא ידעתי על קיומם של חלומות צלולים ובטח ובטח שלא התאמנתי על זה.. שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם הסיכון בחלומות הצלולים היא הבילבול בין חלום-למציאות ?

khtbua

New member
עוד דבר

יש לי המון חלומות מטושטשים. אמרו לי שזה בגלל "שאני לא רואה את המציאות באופן נכון" משהו כזה לא יודעת.. עד ש"התרגלתי" לזה כבר חח וכל פעם שאני חולמת חלום שאני רואה בו מטושטש אני יודעת כבר שזה חלום ואני בעצם מודעת לעובדה שאני בתוך חלום ושזה לא מציאות.

Omerbrs

New member
גם אני מצטרף לשאלה של "מה הסיכון"

שלום, אני חדש כאן... אני בן 13, גם אני קראתי קצת באינטרנט לגבי חלומות צלולים.. התחלתי לנהל יומן חלומות. בשלושת הלילות הראשונים לא זכרתי כלום מאף חלום... אז קראתי כמה טיפים בכמה אתרים לגבי זכירת חלומות (כתיבה בזמן הווה, למשל). בלילה שלאחר מכן, בהתחלה זכרתי רק פרט אחד מהחלום, ואז עוד אחד ועוד אחד... אבל לא חלום שלם. התחלתי לכתוב חלום שכבר חלמתי לפני כמה שבועות וזכרתי, הוספתי איורים, היה נחמד... נראה אם זה יעזור במשהו באיזשהו שלב נכנסתי דרך אתר כלשהו לקישור הזה: http://www.planetnana.co.il/lucidity/ וההודעה שבכניסה ממש הוציאה לי את החשק להמשיך לנהל יומן על מנת לחצלל- האם זה באמת מסוכן?! שלא לדבר על זה שאסור היה לי בכלל להכנס לאתר! תודה, עומר

One Drop

New member
הוו אל תדאג.. אני לא מכירה ילד/ה שעוד לא נכנס

לתוכן אסור :) ודווקא יומן חלומות עוזר רק לא לעצלנים כמוני -.- ולא זה לא מסוכן.. הפעם הראשונה שלי שם הייתה בגיל 12, זה לא הרג אותי. [אני בת 14 אגב] וכבר היה פה איזה אחד בגיל שלי, מישו הזוי אבל עזוב

Rudebox

New member
אני מקווה שאת לא מתכוונת עליי../images/Emo8.gif

הפעם הראשונה שלי גם הייתה בגיל 12 ועכשיו אני גם בן 14 . אנחנו תיקו אה.

One Drop

New member
לא אתה, איזה אחד מלפני הרבה זמן, היה לו כינוי

מוזר, וגישה עוד יותר

כתיבה בזמן הווה- לא המלצה אלא חובה!

ואין סיכון. כאילו... אתה לא צריך להתחיל להקדיש את חייך ולהעסיק את עצמך כל הזמן בחצלולים, זאת הכוונה של האזהרה אני חושבת, כי אז באמת תהפוך לטרללללה. הכל במתינות.

One Drop

New member
האזהרה היחידה היא שאחרי כמה זמן בתוך כל

הקטע של חלומות צלולים, לפעמים מתבלבלים בין המציאות לחלום. נגיד אתה זוכר שמשהו שקרה אבל אתה לא יודע אם זה חלום אוו מציאות והמצב הזה מסריח.

silverhawk

New member
בקר לצביטות

זו סתם פיקציה הוליוודית שלא ברור איך ולמה התחילה. לא רק שצביטה לא תעיר אותך, אלא שסביר שהיא תחזק את החלום (היא עובדת על אותו עקרון כמו השיטות להגברת הצלילות - הגברת החושים).

yarden41

New member
בקשר לסיכון O.O

היי אברי וואן xD אם מישו זוכר אותי, הייתי כאן פעם. אני התחלתי בגיל 12 עם זה (אני 13 עכשיו, יאי) ואין שום סיכון! הסיכון היחיד שמדברים עליו הוא בעצם הסיכון שלא תבדילו בין חלום למציאות ותעשו דברים במציאות, שאפשר לעשות בעצם רק בחלום, כמו לעוף, ואתם עלולים להיפצע, זה הקטע X_x" אבל אין סיכוי שלא תבחינו, כי תוכלו לשאול את אחד האנשים לידכם או לעבור בין קירות או לנסות לעוף, או לקרוא שלט חמשת אלפים פעמים ולהבין שזה לא משתנה xD

למעלה