שלום!

Amishan

New member
שלום!

שלום לכולם, אני משחק במנג'ר כבר המון זמן, די מנוסה, והקבוצה האהובה עליי היא ברצלונה. אני אשמח להשתתף באופן פעיל בפורום, ולנסות לעזור וגם ללמוד. כל טוב, ותודה, עמית.

Amishan

New member
עוד מידע, למי שמעוניין ומתעניין... ../images/Emo9.gif

אימנתי גם את באיירן מינכן, חמש עונות, ועקב וירוס קשה - השמירות נמחקו...
כרגע אני מאמן את ברצלונה, לאחר שש שנים רצופות (עד עכשיו) של זכיות בליגה הראשונה, כמה גביעי אירופה וגם סופר-קאפס וגביעי הליגה. משחקניי החדשים (או לפחות אלו שלא נמצאים כרגע בברצלונה): זלאטאן איברהימוביץ', פרדריק קנוטה, דויד סילבה, כריסטיאנו רונאלדו, חווייר משראנו, וולטר סמואל וג'נלואיג'י בופון. יש לי אחוזי נצחון של 75%, בממוצע לחמשת העונות, אך כרגע אני קצת מסתבך, משום שכבר שנה (וגם עכשיו - תחילת הליגה 2013) הקבוצה לא מעלה תקציבים, ותקציב ההעברות של הקבוצה די נמוך באופן יחסי (45 מיליון, בלי אפשרות להוספה), כך שרכשים חדשים לא יגיעו בקרוב, אולי רק מהקבוצה השנייה והשלישית, והאמת היא שאני מתחיל להיות מודאג. אבל יהיה בסדר, כרגיל.
אשמח לשמוע גם עליכם. זו פעם ראשונה שלי בפורום מסוג זה. תודה, עמית.

Amishan

New member
אה, ו... ../images/Emo13.gif

נבחרת ברזיל סוף סוף הציעה לי לאמן אותה ,והסכמתי, כך שאני גם מאמן את ברזיל.

sok777

New member
ברוך הבא!

שמח שהצטרפת. אני סער, אחד המנהלים פה (השני זה אריק).

sok777

New member
בכיף... וכל הכבוד לך על

כך שאתה אוהד בארסה! חחחח
לא סתם. כל הכבוד על הגישה. אהבתי.

DrBall20

New member
אוהד בארסה זה טוב../images/Emo45.gif ברוך הבא..

אני גם מאמן את בארסה וגם לי פעם היתה שמירה של 6 עונות עם בארסה והיא נמחקה עקב פטיש ברזל.. אממ מה? לא משנה, קיצר.. לא יודע למה יש לך בעיה של תקציב, זה מאוד מוזר. התקציב בבארסה לא עולה עם העונות, אבל הוא נשאר גבוה מאוד. אולי תפרט טיפה בכמה קנית כל שחקן, אולי אז יצוצו הבעיות.. וגם כמה שכר אתה נותן להם?

Amishan

New member
אמממ...

קניתי את סילבה במשהו כמו 105 מליון דולר, את איברהימוביץ' ב-170 מליון דולר, את מאשראנו ב-80, את סמואל ב-60, את כריסטיאנו רונאלדו ב-180 (בערך)... השכר שלהם די גבוה: רונאלדיניו מקבל בסביבות ה-350 אלף דולר לשבוע, כריסטיאנו 300 אלף, הנרי 200, סילבה 280-ככה, וכ'... מה אתה אומר? אני יודע שקצת השתגעתי על התקציב, אבל הוא היה ענק! בערך 290 מליון שתי עונות ברצף!!! היה כיף.
בכל אופן - עשיתי קיצוצים היום - פיטרתי בערך 30 איש, סקאוטרים, קואוצ'ים, פיזיוטרפיסטים וכו'... הייתי בטוח שחסכתי המון, אך גיליתי - בסה"כ יכולתי להוסיף לתקציב ההעברות 160 אלף (בנוסף ל-45 מליון)... מה עושים?! אגב - כל בקשה שלי לעוד כסף נענית בשלילה נרגנת. אולי אציב אולטימאטום?

DrBall20

New member
../images/Emo6.gif

בגלל זה אתה מקבל כזה תקציב נמוך.. להוציא 290 מיליון בשנתיים?! אני את רונאלדו קניתי ב84, והוא מקבל 175 אלף, אם היתה לך סבלנות עונה אחת, היית מביא את מסצ'ראנו בחינם(!!!), למה לעזאזל שתקנה את וולטר סמואל?! כנראה לא שמעת על ברנו הברזיאלי breno habrazlai.. וואי, סער ירביץ לך על כאלה הוצאות

ברוך הבא לפורום

נראה לי שאפשר לשנות את שם הפורום ל"פורום מנג'ר/ברצלונה"

למעלה