שלום :)

לא מכירה את הכותבים

כך שאין לי שום נטייה לשום כיוון. בדיוק כדברימיכל, קראתי את התגובה וממש לא הבנתי על מה אתה צועק פרסום. התגובה היתה מאוזנת. הוא ענה שבשביל לענות ברצינות יש להפגש עם מטפל ולנסות לבחון את הסיבות. הוא אפילו כתב עם קריצה שלו יש פטיש לנטורופתיה, אבל ממש לא טען שזו הדרך היחידה לטיפוך, ובשום מקרה לא אמר "אני". אישית אני כן חושבת שמטפל שימליץ באופן מאוזן וברור על השיטה שלו ומדוע היא יכולה להיות יעילה במקרה מסוי, יענה על מטרת הפורום, מבלי לפרסם את עצמו. זו בדיוק העצה שמצפים לקבל. גם אם השתכנעתי, אני יחופשיה לפנות לכל מטפל באותו התחום. לא יודעת אילו הודעות היו כאן שנחמקו או נטען שהן פרסום - אבל ממש ברור שזו הודעה שהיית מצפה למצוא בפורום מסוג זה, שאינה צורחת - פרסום.

שלום לך

אכן, המצב שאתה מתאר הוא רגיש ומעורר תהיות. נראה כי התערובת שבסתך נתנה לך היא מרוכזת למדי בשביל פעם 1, אני הייתי מורידה את כמות השמנים האתריים בחצי, כלומר- במקום 5 טיפות עץ התה, רק 2 1/2 וכך הלאה. איך שלא יהיה, זה פתרון כללי מידי ויתכן שלא לגמרי יעזור. יש עוד שמנים רבים אחרים שאולי דוקא יתאימו לך יותר. אקנה פעמים רבות הוא סימפטום של מתח שנוצר, ו/או לרב מצב הורמונלי. מנסיוני המקצועי, בכל פעם שנתתי תמציות פרחים ותדרים ברמת הנפש, מע' הורמונלית או כדי להרגיע, האקנה נעלם ללא כל טיפול חיצוני על העור. לדעתי חובה לטפל כאן בתזונה (אולי הבעיה היא בכלל שם ואתה אוכל דברים שלא מתאימים לך) וגם להרגיע מצב נפשי, בכל זאת גיוס לצה"ל יכול לגרום למתחים ובלבולים לא קטנים, כך או כך אתה נמצא בגיל לא פשוט כלל. בריאות בכל מקרה זו השקעה משתלמת תמיד. אשמח מאוד לעזור לך. כתובת אתרי: www.naturopath.co.il/ornaim

טאוֹ

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

נעמה שלום, תודה על תשובתך. את מוזמנת לקרוא את קבלת הפנים לפורום, בין השאר כדי להכיר את כללי הכתיבה כאן הנוגעים לפרסום, להמלצות רפואיות על גבי הפורום וכדומה. אנא צרפי את כתובת האתר שלך לחתימה האישית בכרטיס של "תפוז", כדי להימנע בעתיד מצירוף קישור האתר שלך לכל הודעה. ניתן לפרסם את האתר שלך במקום המיועד לכך: רשימת האתרים האישיים של כותבי הפורום. אם את מעוניינת בכך, את מוזמנת לשלוח לי מסר. תודה והמשך יום נעים.

האתר שלי

שלום רב אני מוכנה לפרסם אתרי במקום המיועד לכך אם תנחו אותי כיצד לעשות זאת כמו כן אשמח לשלוח מאמר אם תנחו אותי איך ולאן כמו כן אין לי כל בעיה אם אתרי יפורסם עם כל כתיבת תגובה שלי

טאוֹ

New member
פרסומים ומאמרים

נעמה, הוספתי את האתר שלך לרשימת האתרים האישיים. כיוון שהאתרים מסודרים אוטומטית על ידי המערכת של תפוז בסדר אלפביתי, אפילו הרווחת את המקום הראשון.
אם את מעוניינת להוסיף את האתר שלך לחתימה האישית, המתלווה לכל הודעה שאת כותבת בכל פורום בתפוז, את מוזמנת לפנות לפורום תמיכה טכנית ומן הסתם יענו לך במהירות. כתיבת מאמרים היא בהחלט דרך לגיטימית לפרסם את עצמך, ולדעתי גם הרבה יותר אפקטיבית מאשר תשובות שמצטמצמות ב-"יש לי נסיון בבעיה שלך ואני מטופל מעולה, פנה אליי". אם יש לך מאמר שאת רוצה לתרום לרשימת המאמרים של הפורום, את יכולה לשלוח אותו בפורום עצמו או לשלוח אותו להנהלת הפורום, ואור או אני נוסיף אותו לרשימת מאמרי הפורום. בעקבות כל אלה, את והאתר שלך תקבלו חשיפה הולמת. לפיכך את מתבקשת לא לפרסם את האתר בכל הודעה שלך. ברור לי שלך אין בעיה עם זה, אבל זה נוגד את כללי הפרסום בפורום. שוב, קראי בבקשה את הקישור שצירפתי להודעתי הקודמת. תודה על שיתוף הפעולה ובהצלחה.

harduf9

New member
כמה נקודות

ראשית שמן נבט חיטה וגם שמן זית הם שמנים שחוסמים את נקבוביות העור ולכן שימוש ממושך בהם לא מומלץ בעיקר לא באקנה. עדיף להשתמש בשמנים קלים יותר ויש שמנים שהם מתאימים יותר לעור הפנים. שנית, אחת הבעיות עם לקיחת אנטיביוטיקה זה שכאשר אתה מפסיק את הטיפול האקנה מתפרץ ביתר שאת. ניתן לצמצם תופעה זו ע"י תמיכה טבעית נכונה. יש גם טיפול טבעי שאתה כן יכול לעשות בצבא וזאת מנסיון אישי שלי שסבלתי מאוד מאקנה. שלישית, אומנם את הולך לטירונות ושם כידוע לכולנו אוכלים, סליחה, טורפים מה שיש ובזמן קצר, מה שממש לא יעזור לך, אבל אתה יכול לנסות לאכול יותר ירקות, פירות, ביצים ולשתות מים פחות לחם לבן ומיצים, קשה לי להנחות אותך לגבי בשר, אך אני מניח שאם אתה הולך לטירונות קרבית תזדקק גם לחלבון ולשומן מהבשר. אגב אינני נגד אכילת בשר,רק שלא כל בשר מתאים לכל אחד ויש אנשים שיהיו בריאים יותר ללא בשר או עם כמויות ממש קטנות גם במאמצים פיזיים ונפשיים גדולים. בריאות שלמה גיא הרדוף

ZuLi90

New member
תודה על התשובה!... ,אשמח אם תגיב גם הפעם:

קודם כל תודה על ההמלצה בקשר לשמן נבט החיטה... .לא קראתי על הקטע שזה "חוסם נקבוביות" באף מקום ולהיפך דווקא קיבלתי המלצה... אבל מיותר להגיד שאפסיק את השימוש , אני לא נוטל סיכונים מיותרים. בדיבורך על אנטיביוטיקה אתה כ"כ צודק!!... , נטלתי טבעציקלי זה עזר לארבעה עד חמישה חודשים ואז זה התפרץ ברמה שלא הכרתי ולא ידעתי בכלל איפה לקבור את עצמי... , אתה יכול לשתף אותי אולי בניסיון האישי שלך, כיצד נהגת אתה? בהקשר של התזונה... עקב ההמלצות הגברתי שתיית מים והפחתתי מיצים- אני ממש בסדר עם זה אני רחוק מלהיות מכור לקולה או כאלה. אמממ אני צמחוני אז בשר אני לא אוכל , מה לגבי שניצל תירס שמכיל סויה?... , לחם לבן אנחנו לא צורכים בבית בד"כ אלא לחם חיטה מלא כזה.... , ואתה בטוח שפירות זה מיטיב עם זה? פירות יש להם רמה גבוהה של סוכר... אההה ותודה ממש על איחוליך לבריאות שלמה :) הלוואי :(.... אשמח אם תטרח להגיב שוב , ותודה פעם נוספת.

harduf9

New member
המקרה שלי תואם את רוח הרפואה הטבעית

שכל אדם הוא מקרה בפני עצמו, אצלי הסתבר לי אחרי שנים של כל מיני נסיונות שאני פשוט אלרגי לחלב פרה וזו התגובה הראשונית של הגוף שלי, זה בכלל לא היה אקנה אלא תגובה אלרגית. חוץ מהגורם השונה הכל התנהג כמו אקנה, גם כשאני לקחתי אנטיביוטיקה הייתה התפרצות אחרי וכו', לגבי התזונה, התכוונתי לתזונה בצבא בעיקר בטירונות. לדעתי אין קשר שלילי בין פירות לאקנה, אלא להיפך. פירות מכילים מגוון רחב של ויטמינים, מינרלים, אנזימים וסיבים תזונתיים מלבד הסוכר שדווקא בו בוחרים להתרכז. היתרונות גדולים. סוכר דרוש לגוף, בעיקר למח ולשרירים, זהו מקור האנרגיה הראשוני שלנו, ובצורת הסוכר הטבעי עם כל הקומפלקס מסביב הוא בהחלט בריא. מזונות שעשויים לעזור הם גרעיני דלעת, גרעינים לבנים בגלל תכולת אבץ גבוהה. אבץ מאזן את הפרשת החלב מהעור. פחות חלב פחות מזון לחיידקים פחות פצעים דלקתיים. גם אכילה של פטריות טריות (חיות) וגזר טרי עשויים להקל. שני מזונות אלו מכילים (כאשר הם טריים וחיים) סוג מסוים של סוכרים (פוליסכרידים) שמחזקים את מערכת החיסון וגורמת לפתוגנים (חיידקים וירוסים וכו') להפוך לאימפוטנטים. מעבר לכך הגזר מכיל בטא קרוטן שמשפר את תחלופת התאים הבריאה וע"י כך משפרת החלמה של פצעים וצלקות. על בסיס זה בנויה תרופה ראקוטן (שהיא רעל חד משמעית) שעשוה פלאים לאקנה אך פוגעת בכבד גם כן ברמת הפלאים. לגבי שניצל תירס וכו' זה לא נכלל אצלי בקטגוריית המזון אלא בקטגוריית הג'אנק פוד. מזון בהגדרה שלי: בשר, ביצים, אגוזים, קטניות, ירקות, פירות, דגנים מלאים, דגים, פטריות וכו'. אין לי העדפה לסוג מזון מסוים לכל בני האדם, אני חושב שצריך להתאים את סוגי המזונות לכל אדם אינדיבדואלית. אך כמו שכתבת אתה נכנס לתקופה בה הבקרה על סוג המזון ואיכותו כמעט ואינה בשליטתך. בריאות שלמה גיא הרדוף

ZuLi90

New member
הלכתי לחנות טבע סמוכה ו...

היא המליצה לי על 4 מוצרים שאני צריך לקחת , אני גם מפרט כיצד היא תארה לי : סבון מתוק - לשמור על האיזון וPH קבוע. מסיכת פרופילן - מסיכה כנגד התופעות המוגלתיות של האקנה - טיפול נקודתי. G.L.A Complex שזהו קומפלקס ויטמינים A B C B-Rest -טיפול בבעיה ההורמונלית בנוסף המליצה לי גם טיפול אצל הקוסמטיקאית שלהם... האם אתם מכירים מוצרים אלה? מה חוות הדעת שלכם לגביהם? התיאור שלה היה "זה פועל נהדר"... האם אתם חושבים שאני יוכל לעמוד בטיפול כזה במשך הטירונות? האם הייתם מצפים שהיא קודם תבחן את המצב שלי? כי למען האמת זה נראה כאילו היא נתנה את זה באופן אוטומטי כמו לכל אחד שבא עם בעיה דומה לחנות. אני אודה לכם אם יהיה לכם תשובות , ולאור ולאישה של וניל אם עדיין נותרה לכם סבלנות בשבילי... סליחה על ההטרדה :S... יום טוב! (העתקתי את ההודעה מפורום שמנים וצמחי מרפא כי במחשבה שנייה הפורום הזה הרבה יותר מתאים בכדי לתת לי תשובה).

נשמע לי מיש-מש...

אני לא מכירה את כל המוצרים, אבל כמו שכתבת, נשמע שהיא פשוט נותנת את אותו הדבר לכולם. לגבי ה-B-REST, זה תוסף מזון שמכיל קומפלקס של ויטמיני B ו-C. הוא טוב לכבד ומטרתו, בין היתר, להרגיע. אני לא ממש יודעת למה היא המליצה דווקא עליו, למרות שזה מוצר טוב באופן כללי.

0 אור 0

New member
קודם כל אין דיון במוצרים ספציפיים בפורום אבל

אני כן יכולה להמליץ לך בחום, לקבל התאמה אישית של מוצרים מקוסמטיקאית נייטרלית שלא מכורה לחברה מסויימת, או אם אתה נוטה למוצרים טבעיים ללכת להרבליסטית מוסמכת. יש הרבה מאד מוצרים מצויינים לאקנה - מרביתם מבוססים על צמחי מרפא. אבל אפילו במסר אין לי נטיה לתת לך שמות ספציפיים, בגלל שמהנסיון שלי עם הקוסמטיקאית שלי - המוצרים משתנים בהתאם למצב העור באותה תקופה ולא רק לפי הכותרת "אקנה" ודרך אגב, הקוסמטיקאית שלי (ובטח עוד רבות חוץ ממנה) עובדת בשישי ושבת כי זה היום שרוב הלקוחות שלה יכולים להגיע.

ZuLi90

New member
קודם כל תודה על התגובות המהירות , :

אשמע בעצתכן. אני אשאל לגבי קומטיקאית רפואית או הרבליסטית (או איך שאור קראה לזה D:). אם למישו יש עצה לגבי אחת כזו באזור אשקלון (אשדוד גם יעזור אולי)... שיודיע לי , כמובן לפי חוקי הפורום במסר :) ותודה רבה אנשים , כיוונתם אותי מאוד :)

למעלה