המקרה שלי תואם את רוח הרפואה הטבעית
שכל אדם הוא מקרה בפני עצמו, אצלי הסתבר לי אחרי שנים של כל מיני נסיונות שאני פשוט אלרגי לחלב פרה וזו התגובה הראשונית של הגוף שלי, זה בכלל לא היה אקנה אלא תגובה אלרגית. חוץ מהגורם השונה הכל התנהג כמו אקנה, גם כשאני לקחתי אנטיביוטיקה הייתה התפרצות אחרי וכו', לגבי התזונה, התכוונתי לתזונה בצבא בעיקר בטירונות. לדעתי אין קשר שלילי בין פירות לאקנה, אלא להיפך. פירות מכילים מגוון רחב של ויטמינים, מינרלים, אנזימים וסיבים תזונתיים מלבד הסוכר שדווקא בו בוחרים להתרכז. היתרונות גדולים. סוכר דרוש לגוף, בעיקר למח ולשרירים, זהו מקור האנרגיה הראשוני שלנו, ובצורת הסוכר הטבעי עם כל הקומפלקס מסביב הוא בהחלט בריא. מזונות שעשויים לעזור הם גרעיני דלעת, גרעינים לבנים בגלל תכולת אבץ גבוהה. אבץ מאזן את הפרשת החלב מהעור. פחות חלב פחות מזון לחיידקים פחות פצעים דלקתיים. גם אכילה של פטריות טריות (חיות) וגזר טרי עשויים להקל. שני מזונות אלו מכילים (כאשר הם טריים וחיים) סוג מסוים של סוכרים (פוליסכרידים) שמחזקים את מערכת החיסון וגורמת לפתוגנים (חיידקים וירוסים וכו') להפוך לאימפוטנטים. מעבר לכך הגזר מכיל בטא קרוטן שמשפר את תחלופת התאים הבריאה וע"י כך משפרת החלמה של פצעים וצלקות. על בסיס זה בנויה תרופה ראקוטן (שהיא רעל חד משמעית) שעשוה פלאים לאקנה אך פוגעת בכבד גם כן ברמת הפלאים. לגבי שניצל תירס וכו' זה לא נכלל אצלי בקטגוריית המזון אלא בקטגוריית הג'אנק פוד. מזון בהגדרה שלי: בשר, ביצים, אגוזים, קטניות, ירקות, פירות, דגנים מלאים, דגים, פטריות וכו'. אין לי העדפה לסוג מזון מסוים לכל בני האדם, אני חושב שצריך להתאים את סוגי המזונות לכל אדם אינדיבדואלית. אך כמו שכתבת אתה נכנס לתקופה בה הבקרה על סוג המזון ואיכותו כמעט ואינה בשליטתך. בריאות שלמה גיא הרדוף