שלום :)

sindafala

New member
שלום :)

אני קוראת כאן בפורום כבר זמן מה ונראה שאני מצטרפת בקרוב לסטטוס יש לי החלטה, אבל חסר האומץ לומר את הבחירה שלי בקול רם לומר לו שאני בוחרת לסיים את הנישואים אחרי ניסיונות רבים לפיתרון אחרי שכמעט שנה אני מסתובבת עם סימני שאלה בראש אחרי שהבנתי שעבורי זה לא זה זה לא טוב לי רציתי לשתף, להעלות על הכתב את מה שהולך לי בראש אין לי איזו שאלה או בקשה רק לדעת- איפה קונים אומץ וכמה צריך לשלם עליו? לילה טוב

זה לא קשור.אבל צמעי -

אומץ בא מתוך נחישות בתוך רצון ברור לשפר את החיים שלך מתוך החלטה מתוך רצון שמשהו יקרה תשאלי את עצמך ממה את מפחדת? כי כשמבינים את הפחד אפשר יותר לשלוט בו או לנטרל אותו ואז יותר קל להיות "אמיצים" כי המכשול כבר לא שם.

אייבורי

New member
אני מציע

וחושב שאם התחתנת עם הבחור מגיע לו במינימום שתדברי איתו שזה מה שאת חושבת בשנה האחרונה

sindafala

New member
ברור שדיברתי איתו

אולי זה לא היה ברור מההודעה שלי אבל הוא יודע בדיוק מה אני חושבת ומה עובר עלי אנחנו מדברים על הכל, כל הזמן

ye44

New member
אומץ לא קונים אין מחיר לחיים מאושרים...עדיף..

לישון באוהל לאכול לחם ולשתות מים מאשר לרמות את עצמנו בנשואין מזויפים בלי אהבה וכייף....ברגע שאיבדנו את הכייף לקום וללכת .........האושר הפנימי שלנו חשוב מהכל.....לא כסף וגם הקילשאה שנשארים בשביל הילדים הכל לא משתווה לאושר הפנימי וההרגשה העילאית שאת מאושרת בתוך עצמך.....ושלמה עם עצמך....!!!

sindafala

New member
אבל איך באמת יודעים?

אני לא באמת שואלת כי ברור לי שאין תשובה לאף אחד חוץ ממני זו החלטה קשה ועד כמה שנדמה לי שיש לי החלטה אני אל בטוחה שאי פעם אוכל להיות שלומה לגמרי או בטוחה לגמרי לפני שאני עושה מעשה

ye44

New member
אז תמשיכי לסבול ולרמות את עצמך...צר לי זא

ת האמתתתתתתתתתתתת !!!

33ה

New member
זה לא קל

וזה בסדר שזה לא קל, כי זאת החלטה משמעותית, אבל אני חושבת שאין דבר כזה "להיות שלמה לגמרי" רק "מספיק שלמה כדי לעשות מעשה" מה שלא תחליטי, תזכרי שמגיע לך (ולכל אחד) שיהיה לך טוב.

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אי אפשר לקנות אומץ, אבל אם הגעת כבר לכזו החלטה, ואתם אחרי ניסיונות שלא עלו יפה, אולי באמת הגיע הזמן להיפרד- ועדיף כידידים (או לפחות בלי כאסח...) מכירה את התחושה של "להגיד בקול רם" אני דיברתי עם חבר טוב במסנג'ר ואמרתי לו בדיוק את מה שכתבת כאן- לא מסוגלת להגיד בקול רם. אז הוא אמר לי להגיד בלב, ואז מתחת לשמיכה, ואז להוציא את הראש ולהגיד בשקט, ובסופו של דבר אמרתי בקול רם ופייר? זה עזר. שיהיה לך בהצלחה, אני מקווה שתצליחי להגיע למקום שאת רוצה.

sindafala

New member
אז הינה אני כאן

ואספתי את בכל הכוחות והאומץ שהצלחתי למצוא ופתחתי את הפה... עברו כבר איזה שבועיים מאז, נראה לי והעולם לא תמוטט... תודה לכל המעודדים והתומכים

למעלה