שלום!

m y s e l f

New member
שלום!

חזרתי ממסע גדנ"ע וגיליתי הרבה וירוסים מניאקים על המחשב שלי, אז הוא היה בתיקון עוד כמה ימים... בשביל להתעדכן דפדפתי קצת בהודעות פה, וכמה דברים: צהוב בנשמה1- אתה ממש, אבל ממש מגזים עם כל מה שאתה אומר פה על ימנים, אף אחד לא מורעל, לא עברנו שטיפת מוח, וזה שתחזור על זה כל הזמן לא יגרום לזה להיות נכון, אז צא מזה. Gloria Nathan- באחת ההודעות כתבת שאת מאמינה בסיסמה "אין יהודים-אין פיגועים", אז את מציעה למנוע את הטרור בזה שנחסל את כל היהודים? לא הבנתי את התכלית של המשפט הזה...

אבל אני מסכים

שאם לא היו מתנחלים-יהיה יותר סיכוי להפחית מהפיגועים. ואם המתנחלים לא היו מתנחלים-אז הם לא היו חיים בסיכון תמידי כל הזמן. ולכן אני קורא להם לשוב הביתה.

.המוסד

New member
מתנחלים שווה יהודים?

אל תנסה לסלף שומדבר עבור חברתך ל"מחנה" הכוונה היא השוואה לאין ערבים אין פיגועים(משוואה נכונה כשלעצמה) הגברת מראה שחוכמתה כחוכמת אלו אשר משוואה ה"אין ערבים" היא סיסמתם אם לא היינו פותחים בתהליך אוסלו לא היו פיגועים, ההתנחלויות היו לפני הפיגועים, והם לא גורמים בשום סיבה לפגועים ביצועי ממשלות ישראל וחוכמת העם בישראל, כשלך למשל, הם הגורמים להמשך הפיגועים(דרך הייצוג הדמוקרטי כמובן) הם כבר בבית, תפסיק להפוך אותם לפליטים, גם אני אגב, בבית

Gloria_Nathan

New member
כנראה שלא הבנת אותי...

הכוונה שלי ב"אין יהודים- אין פיגועים" היא להראות כמה הסיסמא "אין ערבים- איו פיגועים" מטומטמת. אני לא חושבת שהדרך להפסיק פיגועים היא שאחד העמים ´יעלם´, אבל כמו שאם לא היה ערבים לא היה פיגועים, גם אם לא היו יהודים לא היו פיגועים... פשוט סיסמא דפוקה! וכמובן שבפעם הראשונה שראיתי את זה נורא צחקתי אז הייתי חייבת לשים את בחתימה.

למעלה