שלום..

שלום..

אני מעוניינת לארגן צעדה למען החטופים בחדרה.. יש לכם אולי את הכתובות אימיילים של ראש העיר וסגניו. זה חשוב מאוד. תודה.

טיגריס2

New member
הנה כתובת לשליחת מייל

[email protected] לכתובת הזאת שולחים מיילים עבור ראש העיר וסגניו וכו' ולמה לא לכתוב ולתת ישירות למזכירה שלו רויטל במשרד שלו ?

איפה המשרד שלו?

מה הכתובת? אעשה זאת מחר. אם יתאפשר לי.. תודה לך! סייעת הרבה!! הלוואי ונחזיר את גלעד הביתה שלם ובריא!! יהי זכרם של אודי ואלדד ז"ל ברוך!

טיגריס2

New member
מחר יום שישי ולא עובדים בעיריה

דווקא היית פונה בעניין לחדוה יחזקאלי אשמח לעזור בנושא ועוד יותר אשמח להצטרף למאבק ולצעדה פנינה

אוקיי.. תודה על המידע.

חדווה יחקאלי? אוקיי.. אזכור את השם. סביר להניח שאהיה בפורום ואעדכן אותכם בפרטים. תודה על התמיכה במאבק. עכשיו יותר מתמיד אנחנו צריכים להיות מאוחדים!

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifכל עזרה שתצטרכי ואוכל לעזור,

אשמח. שלחי לי מסר בכל זמן!

בוקר טוב.

סליחה על ההטרדות וכו'.. אבל ממש חשוב לי. האימייל הזה של ראש העיר, שלחתי לו מכתב אתמול בשעות הצהריים. סביר להניח שהוא יחזיר לי ביום א' תשובה נכון? פשוט אני חייבת לקדם את העניין הזה. כמה שיותר מהר יותר טוב. יומטוב.

טיגריס2

New member
אם שלחת אתמול אחה"צ

אז כשיהודית אסולין תראה אותו היא תחליט מתי להעביר את המייל ללשכת ראש העיר ולמען האמת? זה עובר ישירות לר"לשית שלו והיא זאת שמטפלת בעניינים הטוב ביותר הוא להתקשר ביום ראשון למשרד ראש העיר וליידע ששלחת מייל והיית מעוניינת לדעת מה התגובה של ראש העיר לעניין ולפי דעתי האישית אתם הנוער ורק אתם מסוגלים היום לשנות את מה שקורה במדינה תתחילו להתארגן בכל עיר בישראל ולהשמיע את דעותיכם שבת שלום פנינה

אתקשר לברר ביום ראשון.

תודה על שענית. כן, גם אני חושבת שלנוער יש השפעה רבה. למען האמת שזה הדבר המשמעותי שמעכב אותי. אולי אקבע איתו פגישה ואגמור עם זה.. תודה שוב. שבת שלום, איילת.

למעלה