שלום מישהו יכול לעזור לי אני צריך לדעת מה המידה הכי קטנה בקסטרו מן. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון
A amichair New member 15/7/08 #1 שלום מישהו יכול לעזור לי אני צריך לדעת מה המידה הכי קטנה בקסטרו מן. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון
S Shy Guy New member 15/7/08 #2 המידה הכי קטנה בקסטרו. עד כמה שאני זוכר, מבחינת חולצות, המידה הכי קטנה היא S. לגבי מכנסיים, זכור לי שמדדתי בעבר מכנס במידה 26/36, מניח שזו המידה הכי קטנה לגברים בקסטרו-מן.
המידה הכי קטנה בקסטרו. עד כמה שאני זוכר, מבחינת חולצות, המידה הכי קטנה היא S. לגבי מכנסיים, זכור לי שמדדתי בעבר מכנס במידה 26/36, מניח שזו המידה הכי קטנה לגברים בקסטרו-מן.
T The Guardian17 New member 15/7/08 #3 הS שם לא ממש כמו במקומות אחרים, שכן זה אינדוודואלי. במקום אחד זה יכול להראות לך כS כמו שאתה צריך, במקום אחר זה נראה כמו M.
הS שם לא ממש כמו במקומות אחרים, שכן זה אינדוודואלי. במקום אחד זה יכול להראות לך כS כמו שאתה צריך, במקום אחר זה נראה כמו M.
S Shy Guy New member 18/7/08 #5 ה-S בקסטרו, אם זכור לי נכון, הוא בגזרה יחסית צרה.. למרות שעדיין חלק גדול מהחולצות שלהם יחסית גדולות עלי. אבל כמובן שזה אכן אינדיבידואלי..
ה-S בקסטרו, אם זכור לי נכון, הוא בגזרה יחסית צרה.. למרות שעדיין חלק גדול מהחולצות שלהם יחסית גדולות עלי. אבל כמובן שזה אכן אינדיבידואלי..